Yazma hızında düşüşler var. Zaten SU630 kronik sorunlu ssd iade edebiliyorsanız edin. SU630 kullanmayın bende de var drop sorunları bende yaşıyorum.Oyunlarda sürekli takılmalar yaşıyorum, en son aklıma hız değerleri geldi ve sonuçlarda sıkıntı olduğuna vardım emin olmak için sizlerle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 501246Eki Görüntüle 501247
@curiousoftech Size birkaç sorum vardı nasıl ulaşabilirim konu alakasız kusura bakmayın.Kronik arızalı bir model. Mümkünse iade edin. Kingston A400 öneririm.
Bana Arctic Freezer 34 Esports duo önermiştiniz. Bazıları da dark x124 tarzı markalar öneriyor özellikleri aynı gözüküyor farkı ne?@qraxs Buradan sorunu sor. Eksiksiz sorarsan elimden geldiğince yanıtlarım.
Arctic Freezer 34 Esports duo daha kaliteli soğutmaya sahip. Kafana yormana gerek yok benceBana Arctic Freezer 34 Esports duo önermiştiniz. Bazıları da dark x124 tarzı markalar öneriyor özellikleri aynı gözüküyor farkı ne?
Teşekkürler hocam uzun süredir forumda görüyorum sizi herkese yardımcı olduğunuzu gördüm zaten çoğu kişide bu soğutucuyu öneriyor. Bunu alıcam. Teşekkürler. @Veba kusura bakma dostum konu dışında oldu.Arctic Freezer 34 Esports duo daha kaliteli soğutmaya sahip. Kafana yormana gerek yok bence.
Teşekkürler hocam sizin gibiler lazım bu foruma...@qraxs Dostum sen rahatına bakıp Arctic al. Pişman olmazsın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.