Discord'dan hacklemek mümkün mü?

seriouspotato

Centipat
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
378
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hayatımda hiç League of Legends oynamamıştım. DotA 2 oynuyordum 2 seneyi aşkın süredir. Arkadaşımın ısrarıyla başladım geçenlerde ve tahmin edebileceğiniz üzre beyin fonksiyonları çalışmayan, LOL oynamaktan beyni çürümüş bir arkadaş bana küfür etmeye başladı ve Discord'unu verdi. Ben de neymiş ne değilmiş derken adam hacklemekle tehdit etti ve gerçekten de DDoS tarzı bir şey attığına dair bir SS attı. Ben ne bir linke tıkladım ne bir dosya açtım, çocuk korkutmaktan başka bir şey olmasa gerek değil mi? Ayrıca bu oyunu oynamak ve kitlesini görmek yaptığım en büyük hataydı.
CMD'den netstat -f yaptığımda gerçekten abuk subuk şeyler olduğunu görebiliyorum. Ne ola ki bunlar?

2020-02-19 (2).png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarındaki ağda açık olan portlar bunlar göz boyama misali yapmış korkma asla bu tür şantaj ve tehditlerden. Dosya ve link paylaşımlarına indirme ve tıklama yeter :)
Linke tıkladıysan modeme bir ince uçlu tığ yardımıyla 15 sn. Basılı tutarsan artık o ip havuza gider sanada yeni ip atanır.
 
CMD rat tespiti veya zararlı tespiti için kullanılmaz...
Sen, sana paylaşılan herhangi bir dosyayı indirip açmadıysan veya linke tıklamadıysan Discord'dan saldırıya uğraman mümkün değil.
 
Tabiri caizse boşverin ve umursamayın.

DDoS saldırısını hack sanan biri ve DDoS ile bir şeyler yaptığını sandığı için zaten Discord ile size bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

Sisteminizde bir IS varsa zaten boş beleş şeyleri firewall engelleyecektir.

Ama sorunuza genel cevap verecek olursak programda bir zafiyet yoksa ve siz de gelen giden linklere tıklamayıp, dosya almayıp, kişisel bilgi
vermediyseniz sorun yok.
 
Wireshark kullansa bile arada Discord sunucusu olduğundan gerçek IP'nizi öğrenemez. Eğer gönderdiği bir URL'ye tıkladıysanız modemi kapatıp açın zaten IP aralığı çok fazla olduğundan tekrar aynı URL'ye tıklamazsınız sorun olmaz.
 

Geri
Yukarı