İtopya'daki hazır sistem ne kadar güvenli

Yabancı kaynaklara baktım 70 derece civarında kart genelde. TR incelemesi olarak 3 fanlı modeli var fakat bu modele ait bir inceleme bulamadım ya. Alıp inceleme şansım da olmadığından maalesef videolara kalıyorum.

2060 modeline ait oyun testleri var, çok sorun yaratacağını düşünmüyorum ama PUBG'de 78 derece kart:

Dediğin gibi çok da sıkıntı yaratacak sıcaklıklar değil diye biliyorum. Hani en kötü havalandırmasına dikkat ederim. Yorumların için teşekkür ederim :)
 
Hocam dediğiniz sorunla alakalı video veya yazı tarzı bişey varsa atabilir misiniz çünkü bu kartla alakalı ısınma sorunu bulamadım ve merak ettim :)



O fiyata bulsam zaten size dediğim kartı almazdım ama şu zamanlarda 2800e düşeceğini sanmıyorum. 2060 Super e kalıcam gibi.



Montajlı mı istediniz acaba ve eğer öyleyse gelen sistemde hiç mi sorun yoktu yoksa çizik gibi ufak ama sizin aldırış etmeyeceğiniz problemler var mıydı ? Önerir misiniz (harbi korkuyorum) ve sistemin linkini rica etsem atabilir misiniz?
Valla yalan yok. Ben şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Ayriyeten sistemi montajlı istedim ama pişman oldum açıkçası çünkü kablolama çok kötüydü. Çarşı pazar karışmış halde... Geri kalan hardware iyi görünüyordu. Sadece ekran kartını takmıyorlar, o da yatay olduğu için kasa kargo esnasında sarsılıp, anakart ve ekran kartı slotlarına zarar vermesin diye. Alacaksanız demonte alın, bağlantıları kendiniz yapın, içiniz rahat olsun. Sonra kasaya eklenti yapayım derken şu kablo nerden geçiyor bu nerden geliyor vs zaman kaybetmezsiniz :)
Bu sisteme benzer bir sistem satın aldım. Kötü diyebileceğim tek şey çağrı merkezi. Yanlış anlama. İlgilenmemezlik ve ya dalga geçer gibi değil. Çok sıra bekliyorsunuz.
 
Çarşı pazar karışmış halde... Geri kalan hardware iyi görünüyordu. Sadece ekran kartını takmıyorlar, o da yatay olduğu için kasa kargo esnasında sarsılıp, anakart ve ekran kartı slotlarına zarar vermesin diye. Alacaksanız demonte alın, bağlantıları kendiniz yapın, içiniz rahat olsun.

Aslında hiç kendim kasa montajı yapmadım ve kendim yapsam daha iyi mi yaparım bilmiyorum. Bu konuda tavsiyeniz ne olur ?


Kötü diyebileceğim tek şey çağrı merkezi. Yanlış anlama. İlgilenmemezlik ve ya dalga geçer gibi değil. Çok sıra bekliyorsunuz.

Şu cümle harbiden rahatlattı çünkü benim hep anladığım karşıdaki insanların umursamaz olduğunu düşünmemdi.Bu yorum içinde çok teşekkür ederim :)
 
Bu arada bişey eklemek istiyorum. Gördüğüm bir mesajı atacağım.Ben ekstra bu forum içinden itopya araştırması yapıyordum.Az önce itopyadan alışveriş yapan bi arkadaşın bana yaptığı yorumu aynen buraya da yazıyorum:`Hocam aradan kaç ay geçti. Benim ürünüm sıkıntılı gelmişti. Gönderdim ve gönderirken cidden dedikleri gibi çok sıkıntı yaşadım öyle zorluklarla atlattım ki anlatamam sistem bana tekrardan geldi tekrardan yolladım vs sonra bir tane ilgili müşteri hizmetçisi buldum onun sayesinde yapıp gönderdiler şu an sıkıntısız kullanıyorum. Yani tamamen şans işi temiz gelirse sıkıntı olmaz ama bir sıkıntı çıkarsa geçmiş olsun çok uğraşacaksınız demektir. Sadece müşteri hizmetleriyle konuşmak için 50 DK bekliyeceksiniz.` dedi.

 
Aslında hiç kendim kasa montajı yapmadım ve kendim yapsam daha iyi mi yaparım bilmiyorum. Bu konuda tavsiyeniz ne olur ?

Neyi nereye nasıl bağlayacağınızı öğrenip, kasayı toparlamak 1 gününüzü almaz :) Bununla alakalı YouTube'dan video açıyorsunuz ve kasayı topluyorsunuz. Bu kadar.


Şu cümle harbiden rahatlattı çünkü benim hep anladığım karşıdaki insanların umursamaz olduğunu düşünmemdi.Bu yorum içinde çok teşekkür ederim :)
Estağfirullah. Ben kendi deneyimimi paylaştım sadece.
 
Montajı siz mi yaptınız acaba ve kaç günde geldi? (Size zahmet aldığınız sistemi atabilir misiniz?)
Sistemin montajı yapılıp kargolanıyor.Daha sonra ekran kartı ayrı geliyor ki kargodayken anakarta bi zarar vermesin.Daha sonra ekran kartını takmak için zaten kasanın arkasındaki mangalları sökmüşlerdi.Yani tek yapmanız gereken ekran kartı kilidini açmak daha sonra kartı oturttuğunuzdan emin olduktan sonra kartı kasaya vidalamanız.Ardından güç kaynağından gelen 8 pin kabloyu da ekran kartına takıcaksınız.En sona kalan kabloyu da anakart üzerindeki Usb 3.0 yazan yere taktıktan sonra güç bağlantısını yapıcaksınız ve de kasanın arkasındaki güç kaynağı düğmesine basacaksınız.Afiyet olsun :)
 
Ben geçtiğimiz haftalarda cuma günü sipariş verdim, takip eden hafta kasa elime ulaştı. Kullandığım pc de şuana kadar bir sorun yaşamadım. RDR 2, Pubg gibi oyunlarda yüksek performans alıyorum bir sıkıntı sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleriyle herhangi bir iletişimim olmadı. Alırken bende bir araştırma yapmıştım ve senin gibi tereddüt yaşamıştım ancak fiyat olarak itopya biraz daha ekonomik oluyor. Elektronik ürünlerde biraz şans faktörü de mevcut ne yazık ki bunu da unutmamak lazım. Kampanya vs. gibi dönemlerde sipariş verirsen yoğunluktan dolayı gecikme olabilir. Mesela dün MSI Clutch GM50 Gaming Mouse siparişi verdim (kasa ile kıyaslama gibi düşünme) pazartesi günü kargolanacağı söyleniyor. Şans faktörü de önemli bu tarz şeylerde.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı