İtopya'daki hazır sistem ne kadar güvenli

Bunun fiyatı da gerçekten uygunmuş.Hani benim attığım kasa çok içime sindi ama psu sinmemişti. Sanırım dediğiniz PSU yu düşüneceğim teşekkür ederim.

Kesinlikle öyle yapacağım.

İnceledim ve çoğunlukla olumlu yanıt almış. Eğer başka birisi ortaya bişey atmazsa kafamda bu oldu gibi.

SSD ler hakkında markasal olarak pek bi fikrim yok. Kingston hakkında bilginiz varsa söyleyebilir misiniz?

Şuna gerçekten üzüldüm :(

Anakarttan başla demişsiniz.Ben ne zaman sistem kursam hep bu Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX Anakart incehesap.com anakartı koydum. Sizce kötü mü yoksa arttırmalı mıyım?
hocam ben cumayı bekliyorum ryzen 5 3600 incehesapda daha önce 999 tl den satılmış çünkü yakalayabilirsem cuma akşamı işlemciyi alıcam

AMD için dediklerinizin çoğu doğru ama düşündüğünüzden çok daha fazla şikayet okudum hele ki nvidiaya ya kıyasla. Asıl itopya konusuna gelirsek tam dediklerinizle rahatlıyacaktım fakat hemen üstünüzdeki yorumu görene kadar. Evet sizin gibi hatasız alan var ama sizin dışınızda hatalı alan insan da çok var. Ve görülüyor ki bu sorun itopya için çok sık bir durum haline gelmiş. Sizce ne yapmalıyım? Güvenmeli miyim?
Ya bu sorunlar her firma da oluyor. İncehesap'ta veya Sinerji'de de yaşamayan yoktur tabii ki. Arada böyle sorunlar olur. Siz bilirsiniz. AMD konusuna gelirsek, emin olun ben 2 sene önce GTX 1050Ti aldım. Yaklaşık 1400 TL'ye aldım. Ben alırken Rx 500 serisi daha yoktu sanırım. 570 falan yani. Nvidia kullanıyorum. Dedikleri kadar bir âhım şâhımlığı yok. Şu an 1100 TL'ye satılan RX570 bile %30-35 daha fazla performans veriyor. Bunlar tamamen örnek. Yakında AMD'ye geçeceğim. Hedefim o zaten.

Ya bu sorunlar her firma da oluyor. İncehesap'ta veya Sinerji'de de yaşamayan yoktur tabii ki.

Bu konuda kesinlikle haklısınız .Herkes hata yapar fakat sorun hatadan sonra başlıyor.İnsanlar sıkıntılı bi ürünü değişim için 1 ayını veriyor. Benim korkumda destek ekibin kötü olması. Ama hala itopyadan söyleme fikri aklımdan çıkmıyor çünkü teker teker toplamaktan daha kısa sürecek ve daha hesaplı olacak.

AMD konusuna gelirsek

Evet daha performanslı kartlar fakat forumlarda gerçekten sorunları hakkında çok yorum aldım. O yüzden o toplara pek giresim yok. Yorumlarınız için teşekkür ederim :)

ryzen 5 3600 incehesapda daha önce 999 tl den satılmış

Cuma günü düşmezse eğer direkt itopyadan hazır sistemi alacağım xD

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı