Sapphire RX5600 XT Pulse alınır mı?

Şimdi RX5600 XT konusunda emin değilim. Yeni sayılabileceği için sorunları daha çıkmadı ortaya. Belki RX570'ten ders almıştır AMD. Fakat yine de NVIDIA tarafındaki muadiline bakmak lazım. İyi bir alternatifi var ise karşısında NVIDIA daha garanti olur diye düşünüyorum. Fakat F/P olarak rakibi yoksa, araştırıp alabilirsin.
Performansı RTX 2060 ile aynı hatta yerine göre geçebiliyor diyorlar. Eğer öyleyse bence 5600 XT her türlü daha mantıklı olur.
 
5600XT yerine 16** serisine a da RTX 2060'a yönelmeniz daha iyi olur.
 
Aslında RX 5700 XT "Pulse" modeli sıkıntısız ise onu alacağım çünkü bu bir hazır sistemde var. Değiştirme imkanım yok. ROG STRIX'e o kadar para vermek istemiyorum.
 
Asus Vega 64 kartım son sürücü ile iyice çileden çıkardı beni garantiye gönderdim, 1 hafta oluyor.
Bugün aradılar kem küm ettiler benim niyetim kartı değiştirmek ama pek oralı değiller.
Oyundan oyuna da bu kapanma sorunu değişiyor.
Mesela Battlefield V de kapanmazken Pes2020 de kapanıyor benim PC.
AMD kartlarda bunları göz önünde bulundur derim.
Bir şekilde değişime ikna edebilirsem karşı tarafı 5700XT yani yine AMD ekran kartı alacağım sanırım.
Galiba acı çekmeyi seviyorum.
Ben olsam RX 5700 XT'yi zorlardım.
 
Rica etsem bu soruya cevap alabilir miyim? Lütfen şu fanboyluk meselesini kapatalım.
Dostum bilinen, kronik veya fiziksel bir sorunu yok. Fiyatına göre iyi bir değer. Youtube’da testleri mevcut. Gamers Nexus kanalında izleyebilirsin yabancı dilin varsa. Gigabyte Gaming OC modeli de olabilir.
 
AMD yazılım sorunlarıyla biliniyor. Benim şahsi fikrim kart alınabilir. Son sürücü ile sorunlar ortadan kalktı diyebiliriz. Kartı alsan bile inanılmaz şekilde problem yaratmaz. Kullanan kişilerin yorum yapması daha doğru olur. Ama şunu belirteyim. Sorunsuz çalışan sürücü başka bir sistemde problem yaratabilir. Bunun garantisini kimse veremez. Kartı aldıktan sonra sürücüyü test edersin. Problem yaşarsan stabil olarak çalışan 19.9.2 driver sürümünü yükleyip kartın keyfini çıkartırsın.
 
Son düzenleme:
Fiyat performans olarak çok iyi. Ancak yazılımsal sorunları olabiliyor. AMD zaten onu da başarırsa ekran kartı pazarında NVIDIA'yı yakalayıp, geçebilir. Sorun yaşama ihtimaliniz NVIDIA kartlara göre daha çok, evet bu bir gerçek.

Aradaki fiyat farklarına bakarsak AMD tercih edilebilir.
 
Son düzenleme:
Aslında RX 5700 XT "Pulse" modeli sıkıntısız ise onu alacağım çünkü bu bir hazır sistemde var. Değiştirme imkanım yok. ROG STRIX'e o kadar para vermek istemiyorum.
Sapphire markası AMD tarafında genelde en sorunsuz modelleri üretirler. Pulse ise bu markanın giriş seviyesi modelidir. Yine de bir ısınma sorunu yaşamazsın.

Dedikleri yazılım sorunlarını bir kenara atarsam Rog Strix yerine Pulse aldın diye hiçbir sorun yaşamazsın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı