9 Nisan 2020 Yeni Technopat Bölümleri ve Değişiklikleri

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.105
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Technopat Sosyal'de ana kategorilerde güncellemeler yaptık.

Mount & Blade II: Bannerlord için Oyunlar bölümünde kendi ana kategorisini açtık. 1 Yıl daha erken erişimde, çok fazla konusu açılmaya başlandı ve böyle devam edeceğini tahmin ediyoruz. Burada hem geliştirme esnasında gördüklerinizi, hem oyundan hikayelerinizi, rehberlerinizi paylaşabilirsiniz.

Oyunlar altında League of Legends ve Dota 2 bölümleri artık MOBA bölümü altında birleşti. Benzeri bütün MOBA konularını burada toplayabiliriz.

Finans altında, Bankalar, Banka Kredileri ve ilgili kategoriler birleşti. Kredi Kartları, Krediler ve Bankalar olarak tek bir bölüm haline geldi. Klasik bankacılıktan Fintech şirketlerine, ödeme sistemlerine kadar her şey bir arada derli toplu olacak.

Finans altında Döviz, Para ve Yatırım: Altın, Dolar, Euro, Borsa bölümü açıldı. Dolar çıkacak mı, düşecek mi konularınızı gönül rahatlığıyla burada açabilirsiniz. Özellikle döviz ve yatırım alanında konular Konu Dışı altında arkalara doğru gidiyordu, bu sayede takip etmesi ve konuları birbiri ardına okuması daha kolay olacak. Konu açarken de bu konuları nereye açacağını soranlar vardı, toparlamış olduk.

Genel olarak daha kullanışlı ve anlaşılması kolay, konu açması ve gruplandırması basit hale getirmeyi amaçlayan bir düzen güncellemesi oldu. Devamı da takip ve analizlerimize göre gelecek.
 
Rica ederim, genel olarak ekonomiyi iki ana bölüme ayırmış olduk. Bankacılık ve Fintech hizmetleri ve konuları, para ve yatırım konuları. Emlak yani taşınmaz konusunu ayrı tuttuk.
 
Son mesajlar ve son konular slotunu artırmanız gerektiğini düşünüyorum.
 
Bu arada bölüm olarak sağlık bölümü çok karıştırılıyor.

Alternatif hayat altında bulunan sağlıklı yaşam ile kariyer altında bulunan sağlık kısmı çok karıştırılıyor.

@Silinen üye yeni konular kısmı 10 slottan 15 slota uzatıldı bence yeterli bir rakam.
 
Bu arada bölüm olarak sağlık bölümü çok karıştırılıyor.

Alternatif hayat altında bulunan sağlıklı yaşam ile kariyer altında bulunan sağlık kısmı çok karıştırılıyor.

@Silinen üye yeni konular kısmı 10 slottan 15 slota uzatıldı bence yeterli bir rakam.
Çok güzel öneri, sıraya aldım orayı da bir düzenleyelim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı