Bilgisayarım Neden Bu Kadar Sıcak ?

ÖmerAltıntas

Kilopat
Katılım
11 Haziran 2014
Mesajlar
489
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bu değerler neden bu kadar yüksek ? Aradan 5 dakika sonra bilgisayarım kendini kapatıyor.
-Amd Athlon 64 x2 Dual Core 5000+ 2.6 ghz işlemci
-4GB 2x2 ram
-Nvidia 9500GT Force ekran kart
-Windows 8.1 işletim sistemi
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    96,8 KB · Görüntüleme: 509
Cpu'nun termal macununu yeniler misin bide fanlardaki tozlanma vs. şeyleri temizle kasaya güzel bir bakım yap.
 
Sistemde O.C var mı? İşlemciyi stok soğutucu ile mi kullanıyorsunuz? İşlemci termal macunu yenileyin. Kasayı ve fanları bir güzel temizleyin.
 
Sistemde O.C var mı? İşlemciyi stok soğutucu ile mi kullanıyorsunuz? İşlemci termal macunu yenileyin. Kasayı ve fanları bir güzel temizleyin.
Merhaba öncelikle termal macunum yeni , kasa temiz ama fanları kullanmıyorum kasanın kapağı açık çünkü fanlarda bir sorun var , stok fan kullanıyorum , sistemde O.C yok.
 
İftarda yumurta pişirirsin o pc ile. Kasanın içindeki tozları temizle, fanları tozdan arındır. Kasa kapağını açarak hata yapmışsınız, kasa içinde hava sürkülasyonu vardır. Kasayı açtığınızda parçalar daha çok ısınacaktır.
 
Öncelikle kasa kapağını açmak kasanın ısınmasına sebep olur. Kapağı kapatın ve en yakın zamanda kaliteli bir işlemci soğutucu alın. Ve kasada en az 1 tane fan bulundurmalısınız. (Kasa fanı.)
 
İşlemciniz yük altındayken mi yoksa boş halinde mi bu kadar sıcak? Açık proğram veya oyunlar var mı? Birde bu sorun ne zaman başladı ve ne kadar süredir devam ediyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı