12000 TL PC toplama

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Birkaç oyunda rtx 2070 super kartını geçiyor rx 5700 xt, bazılarında ise geride kalıyor.Ama bence arada ki fiyat farkına değecek kadar bir FPS farkı yok.
 
Teşekkürler yorumlar için. Bu kasayı alıp ekran kartını buna takmama ne diyorsunuz?

Anakart B450 Aorus Elite seçilebilir.Ekran kartını Rx 5700 XT (3500TL) seçsek ve bu seviye için 2K144hz monitör alsak ortalama (2000 TL) toplam kasa ile 10.500 tl gibi bir fiyatı oluyor.Rtx 2070 Super (4500 TL) olarak ekran kartını değiştirip monitörü aynı tutarsakta tam 11.500 tl gibi bir fiyatı oluyor kalan bütçeyde parçalar yükseltilebilir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı