BMW M vs Mercedes AMG

Hangisi ?

  • BMW M Power

    Oy: 35 46,1%
  • AMG

    Oy: 41 53,9%

  • Oy verenlerin toplamı
    76
BMW sürücüye sunduğu özgürlük konusunda daha iyi. Mercedes'i daha çok makam aracı olarak zihnimde canlandırıyorum. AMG falan güzel ama BMW'nin M serisi pist oyuncağı resmen. Son yıllarda ikisi arasında çok fark kalmadı ikiside bir birine yakın araçlar üretiyor. İsteyen AMG alır isteyen M tamamen zevk meselesi. Benim tercihim BMW olur.
 
BMW sürücüye sunduğu özgürlük konusunda daha iyi. Mercedes'i daha çok makam aracı olarak zihnimde canlandırıyorum. Amg falan güzel ama Bmw'nin m serisi pist oyuncağı resmen. Son yıllarda ikisi arasında çok fark kalmadı ikisi de bir birine yakın araçlar üretiyor. İsteyen amg alır isteyen m tamamen zevk meselesi. Benim tercihim BMW olur.

Nürburgring Pisti'nin ilk 10 sırasında neden hiç BMW m yok ama amg GTR var?
 
Nürburgring Pisti'nin ilk 10 sırasında neden hiç BMW m yok ama amg GTR var?
BMW'nin o segmentte aracı yok diye biliyorum. M8'i geliştiriyorlar ama ne alemde bilmiyorum. BMW daha çok sedan araçlarda başarılı.
 
M8 çıktı bu arada. Ayrıca amg GTR GT 63Sten daha yavaş ve GT 63S i BMW M5 geçiyor M8 hayli hayli geçiyor. Ayrıca BMW 4 kapı sedan haliyle o dediğin arabayı geçiyor. Bana kalırsa her türlü BMW Mercedes ihtiyarlayınca iyi.

Amg GTR 0-100'ü 3.6 BMW M5 0-100'ü 3.1 biri sedan diğeri coupe
BMW m8'in 0-100'ü 2.8 saniye. Bu arabayı geçen stok Mercedes dünyada yok :D

Ve hangi kekonun altında m5 ya da m serisi gördün? attığın arabalar eski kasa 3 serisi ve m bile değil...
 
Son düzenleme:
Ve hangi kekonun altında M5 ya da M serisi gördün?
Emin ol Şahin kullananların parası olsa BMW M alacaklar. Şahinle işe başlayıp sonradan para kazanıp BMW M alanlar kesiciye girip yan yan gidiyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı