FreeDOS laptop Windows 10 kurmak

Maximillion

Kilopat
Katılım
18 Şubat 2016
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler FreeDOS laptop almayı düşünüyorum ama kurulum yapabileceğim başka bilgisayarım yok. Telefondan yapılabiliyorsa nasıl yapabilirim?
 
Telefon üzerinden telefonunuz root lu değilse yapamazsınız. Bir tanıdığınızı bilgisayarı ve USB ile Windows'u kendi sitesinden indirip yapabilir veyahut bilgisayarcıya gidip USB'ye format dosyasını artırarak kendiniz format atabilirsiniz.
 
Bilgisayarı olan birinden rica etmeni öneririm çünkü bilgisayarcılar format için fazla para alabiliyor onun yerine kendin atarsın hem de öğrenmiş olursunuz ileriki zamanlarda formata ihtiyacınız olursa bilgisayarcı ya gerek kalmaz.
 
Şu an dışarı çıkamıyorum kronik rahatsızlığım var en iyisi indirim bulmuşken alıp bekletmek galiba cevaplarınız için teşekkürler
 
Şu an dışarı çıkamıyorum kronik rahatsızlığım var en iyisi indirim bulmuşken alıp bekletmek galiba cevaplarınız için teşekkürler.

Windows 10 format cdsi var mı bilmem ama USB'li DVD ROM'lar var onlara takıp kolayca atılabilir Windows 10 cdsi yoksa bile idareten Windows 7 atabilirsiniz CD yardımı ile.
@WuziMu Windows 10 kurarken öğrenilecek pek bir şey yok. Setup dosyası kurar gibi kuruyorsun.

Bütün Windows'lar aynı ama bu arkadaş disk bölümü yapması lazım sıfır bilgisayar sonuçta bu bilgi ilerde de işe yarar diye düşündüm.
 
Hatırladığım kadarıyla flash bellekte önceden uefı olarak yazdırdığım win 8 vardı ama haturladığım kadarıyla flashın içini göremiyorum😂
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı