Çözüldü Secure Boot ayarı olduğu nerden öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmreNoir

Kilopat
Merhaba, kardeşim FACEIT girecekti ama bugün Secure Boot ve TPM 2.0 zorunluluğu gelmiş, kendi bilgisayarımda açtım ama kardeşimin bilgisayarı eski CMOS Setup Utility yazan bir BIOS kullanıyor. Bu bilgisayarda Secure Boot açabilir miyiz veya FACEIT girmemizin başka bir yolu var mı?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 29
FACEIT Windows 10 desteğini sonlandıracaktı tarihi geçmiş olabilir ona da bir bakın.
W10 destek Tarihi geçen gün bitti galiba ama ben hala diğer Windows 10 bilgisayarımdan oyuna girebiliyorum bu bilgisayardanda bu sabaha kadar girebiliyordum akşam çıkış yapıp tekrar girdiğimizde bu sorunla karşılaştık

Anakartta Secure Boot özelliği yokmuş maalesef.
Anladım, gece gece bana yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim 🙏

Son düzenleme:
Merhaba, kardeşim FACEIT girecekti ama bugün Secure Boot ve TPM 2.0 zorunluluğu gelmiş, kendi bilgisayarımda açtım ama kardeşimin bilgisayarı eski CMOS Setup Utility yazan bir BIOS kullanıyor. Bu bilgisayarda Secure Boot açabilir miyiz veya FACEIT girmemizin başka bir yolu var mı?
Sanırım Gigabyte anakart. UEFI'li olabilir (EFI 1.10'lu) ama olsa da sonuç değişmeyecek ki? Hiçbir şeyi desteklemiyor oynamak için gereken. Yeni PC almak zorundasınız maalesef.

Na anakarta takılabilen fx yada phenom x4 x6 işlemcilerle cs2 nin pek te oynanabileceği söylenemez zaten. Vadesi çoktan dolmuş.

Oyun zaten FPS kötü Faceit AC ile daha da oynanmaz hâle geliyor eski pc ise ne diye faceit oynamaya çalışıyorsunuz?
Cs:2 de seçkin maç girdiğimizde 3 maçın 2 sinde hile gelip, oyunu zehir ediyor. Ayrıca Faceit, kardeşimle girerken daha zevkli geliyordu, o yüzden fps falan umursamadan oynuyorduk, ama bugüne kadarmış.

Na anakarta takılabilen fx yada phenom x4 x6 işlemcilerle cs2 nin pek te oynanabileceği söylenemez zaten. Vadesi çoktan dolmuş.
maalesef..

Cs:2 de seçkin maç girdiğimizde 3 maçın 2 sinde hile gelip, oyunu zehir ediyor. Ayrıca Faceit, kardeşimle girerken daha zevkli geliyordu, o yüzden fps falan umursamadan oynuyorduk, ama bugüne kadarmış.

maalesef..
Hesaplarınız yeni muhtemelen aynen yeni hesaplar vs yeni hesaplar şeklinde eşleştirme yapıyor oyun. mesela 7 yıllık hesapla girdiğim zaman karşı taraf ve benim takımda full bu şekilde madalyası olan hesaplar oluyor ama tabii bu hesaplar da satıldığı için hile yine geliyor. Bugün 7 maç attım iki madalyasız hesapta 7 maçın 4'ünde hile geldi cswatch'tan bakıyoruz hep highly suspicious aim rating 100...

Hesaplarınız yeni muhtemelen aynen yeni hesaplar vs yeni hesaplar şeklinde eşleştirme yapıyor oyun. Mesela 7 yıllık hesapla girdiğim zaman karşı taraf ve benim takımda full bu şekilde madalyası olan hesaplar oluyor ama tabii bu hesaplar da satıldığı için hile yine geliyor. Bugün 7 maç attım iki madalyasız hesapta 7 maçın 4'ünde hile geldi Cswatch'tan bakıyoruz hep highly suspicious aim rating 100..

Yok tüm hesaplar 6-7 yıllıktı, yine geliyor, dediğin gibi satılıyor hesaplar. Seçkin defteri benim için kapanmıştır. Dün son bir şans vereyim dedim rakibe 2 tane hile geldi, tüm herkesi takımdan oylamayla attık. Ben kaldım takımda hızlı bitsin diye kendimi 3-4 raund molotofla yaktım. Kendime çok hasar vermekten ban yedim. Hile ban yemiyor, ben kendime hasar vermekten ban yiyorum. O defter daha kapandı Valve'ın skin pazarlamaktan daha önemli şeyleri düşünmesi lazım.

Yok tüm hesaplar 6-7 yıllıktı, yine geliyor, dediğin gibi satılıyor hesaplar. Seçkin defteri benim için kapanmıştır. Dün son bir şans vereyim dedim rakibe 2 tane hile geldi, tüm herkesi takımdan oylamayla attık. Ben kaldım takımda hızlı bitsin diye kendimi 3-4 raund molotofla yaktım. Kendime çok hasar vermekten ban yedim. Hile ban yemiyor, ben kendime hasar vermekten ban yiyorum. O defter daha kapandı Valve'ın skin pazarlamaktan daha önemli şeyleri düşünmesi lazım.
Aynen hesap çok fazla satılıyor. Ayrıca geçen gün karşıya 5 tane en az 2017 hizmet madalyası olan adam geldi matchfixing yapıyorlardı 13-0 kazandık sadece adamların 4 ü çıktı 1 i kaldı o da çıkıp girdi sürekli böyle rank düşüyolar bilerek daha sonra düşük rankta düşük rank elodaki oyuncuları hileyle boostluyorlar legit oynamya çalışıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı