Kali Linux kurulumu

UçanUçak

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2020
Mesajlar
21
Çözümler
1
Benim masaüstü bilgisayarım var. Buna Kali Linux indirmek istiyorum fakat kablolu internetim yok. USB adaptör takıp kullanıyorum, sorun bundan mı kaynaklanıyor? Bilmiyorum ama yükleme sırasında medya yüklenemedi hatası alıyorum. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat edin Kali Linux kurulumu zordur bir kere kurmayı denemiştim eskiden yapamadım direk çıktım kurulumdan ekran kartım yandı.
 
Rufus üzerinden ISO dosyasını DD modunda yazdırmanız gerekmekte.

DD modunda derken seçeneklerden mi biraz açıklayabilir misin.
Yani sorun Rufus'a yazdırmada mı USB adaptör yüzünden değil yaani öyle mi?
Linux'u simülasyon programında kurunca bu sorun ile karşılaşmadım.
 
Son düzenleme:
DD modunda derken seçeneklerden mi biraz açıklayabilir misin.
Yani sorun Rufus'a yazdırmada mı USB adaptör yüzünden değil yaani öyle mi?
Linux'u simülasyon programında kurunca bu sorun ile karşılaşmadım.
Rufus üzerinden ayarları yapıp "Başlat" dedikten sonra toplam 2 tane mesaj çıkar karşınıza. Biri "ISO Modunda Yazdır veya DD Modunda yazdır." diğeri ise verileriniz silinecek falan. Siz DD modunda yazdır diyeceksiniz.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı