SteelSeries Rival 110 vs Logitech G102 Prodigy vs Corsair Harpoon

Aynı üçlü arasında uzun zaman önce ben de kalmıştım SteelSeries'tan yana yaptım seçimimi ve kesinlikle memnunum. Bu üç fare de aynı kalitede aynı düzey de sansürlere sahip yani aralarında aman aman bir fark yok hangisi gözüne hoş geldiyse onu al. Ben ilk başta 110 ile başlamıştım şu an 310 kullanmıyorum şaşmadım SS markasından tüm ekipmanlarım bu markadan. Özellikle Qck mousepad ile beraber satılıyorsa kesinlikle kaçırma.
 
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. SS veya Corsair'dan yana olacak tercihim sanırım.
Aynı üçlü arasında uzun zaman önce ben de kalmıştım SteelSeries'tan yana yaptım seçimimi ve kesinlikle memnunum. Bu üç fare de aynı kalitede aynı düzey de sansürlere sahip yani aralarında aman aman bir fark yok hangisi gözüne hoş geldiyse onu al. Ben ilk başta 110 ile başlamıştım şu an 310 kullanmıyorum şaşmadım SS markasından tüm ekipmanlarım bu markadan. Özellikle QCK mousepad ile beraber satılıyorsa kesinlikle kaçırma.

Son bir sorum olacak. Corsair harpoon ve SS Rival 110 modelleri hangi tutuş şekline uygundur? Benim tutuş şeklim palm grip hangisi daha uygun olacaktır?
 
Son düzenleme:
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. SS veya Corsair'dan yana olacak tercihim sanırım.


Son bir sorum olacak. Corsair harpoon ve SS Rival 110 modelleri hangi tutuş şekline uygundur? Benim tutuş şeklim palm grip hangisi daha uygun olacaktır?
Eğer eliniz büyük değilse palm grip tutul şekli Rival 110 çok iyi olacaktır. Harpoon claw ancak bu tutuş şekilleri çok etkilemiyor ben şahsen claw olarak Rival 110 almıştım geçmişte şuan Rival 310'u bile hala claw kullanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı