Process hacker nedir?

AV diye bir şey çıkmış yeni nesil bilmiyor bunu hala. Kuruyorsun tarıyorsun temizliyorsun. Temizlemekle de kalmıyor aktif olduğu sürece seni koruyor.
Galiba siz beni anlamamışsınız. Ben AV kullandım hem Windows'un hem de diğer şirketlerin fakat bulup temizledikten sonra ki hatta çevrimdışı taramalar bile yaptım sonuçta 2-3 tane buluyor siliyorum buraya kadar sıkıntı yok fakat yine çıkıyor koruyor evet bulduğunda koruyup siliyor ama sürekli çıkıyor ben ise bu kaynağı nasıl yok ederim diye sordum. Sizlere bahsettiğim Process Hacker'ı ben indirmedim kendiliğinden geliyor yani güvenli olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar kaldırsam da belli bir süre sonra geliyor. Sizin önerdiğiniz güzel ve güvenilir bir antivirüs yazılımı var mı acaba?
@Murat5038 hocamızın da dediği gibi antivirüs var indirip tarayın virüs olduğunu düşünüyorsanız sistemde.

Bu arada Process Hacker kendi yapımcılarının yerinden indirildiyse güvenilirdir. Tek amacı hile değil ama maalesef herkes hile amaçlı kullanılan basit bir program sanıyor. Oldukça da iyi ve güzel bir program.
Hayır Process Hacker'ı ben indirmedim kendiliğinden geliyor güvenli olduğunu düşünmüyorum. Ve antivürüsler işe yaramıyor. Yani yarıyor ama kökten kaldırmıyor. Varsa bildiğiniz sağlam güzel bir antivirüs indirip deneyeyim. Şu an Windows Defender kullanıyorum sıkıntı yok gibi buldukça hallediyor.
 
Galiba siz beni anlamamışsınız. Ben AV kullandım hem Windows'un hem de diğer şirketlerin fakat bulup temizledikten sonra ki hatta çevrimdışı taramalar bile yaptım sonuçta 2-3 tane buluyor siliyorum buraya kadar sıkıntı yok fakat yine çıkıyor koruyor evet bulduğunda koruyup siliyor ama sürekli çıkıyor ben ise bu kaynağı nasıl yok ederim diye sordum.
Sıkıntı var, konu başında Defender yerine diğerlerini de yazacaktın o zaman. Madem bulup siliyor log dosyaları nerede yazılımların?
Sizlere bahsettiğim Process Hacker'ı ben indirmedim kendiliğinden geliyor yani güvenli olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar kaldırsam da belli bir süre sonra geliyor. Sizin önerdiğiniz güzel ve güvenilir bir antivirüs yazılımı var mı acaba?
Kendi kendine yüklü gelen bir adware de yok o yüzden siz veya başkası yüklemiş. Kaspersky IS yükleyip güncelleyip tam tarama yapın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı