Ethernet üzerinden aldığım verim Wi-Fi'den az

mayanatsu

Centipat
Katılım
13 Nisan 2020
Mesajlar
6
Öncelikle merhaba. Windows 10 Home işletim sistemine geçtiğimden bu yana internet hızımda aşırı bir düşüş yaşamaktayım. Önce bu sorunun ethernet kablomdan olabileceğini düşündüm. Sonra işletim sisteminin verdiği yanlışlıklardan dolayı olabileceğini düşündüm hala da düşünüyorum. Eskiden 16 Mbps aldığım download hızı şu anda 0.4 Mbps. Neden dolayı olduğunu açıklayacak ve çözüme kavuşmama yardım edecek arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ayarı dener misin?
11.png


Karışık ise kısaca bu:
222.png
 
Eğer ki modeminizde birden fazla ethernet girişi var ise taktığınız portu değişmeyi deneyin bu şekilde yaparak %50 verim artışı sağlamıştım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı