Mount And Blade: Bannerlord ne zaman indirime girer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@benveflütümle Kendi asıl hesabını gönder. Oynayacağından emin olayım. Şifre değiştirmek zor değil, şifremi unuttum deyip 5 dakikada yaparsın hepsini.
 
Ama cidden suyunu sıkmayın artık. Adam hayır kurumu değil ki.
Para senden mi çıkıyor ya ?😀 belki adam verecek içinden gelecek ramazanda sevap yapacak. belki zekatını fitresini falan dağıtıyor. Zekat ya da fitre olarak oyun hediye edebilirsiniz ben kabul ederim bu arada. :D
Şaka maka az önce warband viking dlc oynuyordum. tam denk geldi yazdım. yoksa boş vakitlerimde dilencilik yapmıyorum.
 
@benveflütümle içim el vermedi, sen de ekle aynı şekilde. Bana oradan şifre yaz, burada söyleyeyim diğer arkadaşta olduğu gibi. Doğruysa göndereyim, boşuna konuyu dağıtmış olmayayım. Yalnız bu sefer de yok dersen artık yapacak bir şey yok. :D artık kafanı duvara vurup intihar mı edersin yoksa ilk arabanın önüne mi atlarsın bilemem.

Ses yok, intihar etti galiba. İyi bir şey yapayım dedim adam fazla yardımseverlikten gitti usta. :D.

Sanırım ya jeff bezos sizsiniz ya da tale Words'ün serial kodlarına erişen bir hackersınız. Her türlü iki ihtimal de heyecan verici. Eğer elinizde başka bir serial kod var ise onu sizden ( tabii kii mümkün ise ) indirim fiyatının birazcık altına satın almak isterim. Aslında kendime almak istiyordum, biraz para biriktirmiştim ardından bir arkadaşımın doğum günü oldu ve kendisine hediye alamadım. Kendisi Mount and Blade serisinin en büyük hayranlarındandır. Biriktirdiğim parayla sizden satın alabilirim. Eminim bu hediye hoşuna gider. Eğer kodunuz yoksa da diğer arkadaşlara yaptığınız yardımdan dolayı teşekkür ederim. Böyle kötü geçen günlerde biraz da olsa içimizi ısıttığınız için.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı