Sürprizbozan Herkes Nerede? - Witcher 3

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Finisterre

Megapat
Katılım
19 Nisan 2018
Mesajlar
5.053
Makaleler
5
Çözümler
65
Merhabalar. Oyunun ana hikayesini bitirdim. Düşündüm acaba arkadaşlarımı nerede bulabilirim. Önce Novigrad'a gittim ve orada Dandelion'ı buldum. Pek bir diyalog seçeneği yoktu. Sonra Baron'u aramaya gittim o da yerinde değildi. Aklıma Triss'in Kovir'de olduğu geldi ama haritada böyle bir yer yok. Yennefer'i aradım belki imparatorun yanındadır dedim ama imparator bile yoktu sarayda. Sonra Zoltan'ı aramaya çıktım yine Novigrad'da ama onu da bulamadım ki muhtemelen Dandelion'ın yanında olması lazımdı. Keira'nın da bir kulübesi vardı onun da nerede olduğunu unuttum sonuç olarak onu da bulamadım. Ayrıca Priscilla da ortalıklarda yok onu da merak ediyorum ( doğru mu yazdım bilmiyorum 😀 ).

Dediğim gibi bayağı bir araştırdım ama bulamadım. Tek bulabildiğim geveze Dandelion oldu ki pek gevezelik de yapamadı diyalog çıkmadı fazla.

Herkes nerede? Yoksa cidden hiçbirini bulamayacak mıyım?
 
Keira'yı Kaer Morhen'de bulabilirsin.(En azından benim oynumda ordaydı. Vezemir'in cenazesinin olduğu yerde) Zoltan belki bulunuyor olabilir ama emin değilim. Onun dışındakiler oyun bitince kayboluyor diye biliyorum. Blood and Wine DLC'sinin sonunda seçimlerine göre Triss, Ciri veya Yennefer geliyor.
İkisini de seçmediysen Dandelion geliyor evine 🙂
Ciri yaşıyorsa Ciri geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı