SSD'ye Windows kuruldu reset attım bir daha açılmadı

BatuhanSöyler

Centipat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
3
Konu yeri yanlışsa şimdiden özür dilerim. PC'yi bilgisayarcıma götürdüm yeni parçalar gelmişti kurulumu yapsın diye yaptı W10 format attı. Sonrasında Driver'ları yükledi. Pcye reset attı ve PC'ya Windows simgesine kalıyor ya da mavi ekran verip onarım yapılıyor diyor ama onarımı yapmıyor o ekranda da donuyor Ne yapmam gerek acaba başka bir parçamda mı sıkıntı var?
 
Yapmaya çalışıyorum UEFI format ekranına geldiğinde siyah kalıyor.

USB üzerine yazılı olan işletim sisteminin UEFI olduğuna emin misiniz? Değilseniz normal kurulum deneyebilirsiniz eğer burada sorun yoksa BIOS sıfırlaması ile deneyin sorunun devam etmesi halinde RAM sayınızı azaltarak deneme yapabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı