Tosla/İninal/Papara hangisi iyi?

Tosla/İninal/Papara Hangisi?


  • Oy verenlerin toplamı
    67
İninal'de eskiye göre çok az kampanya var. Bir keresinde mobil uygulamasından Steam cüzdan kodu alımıştım. Kod elime geçmedi fakat para bakiyemden eksilmişti, bir ay bununla uğraştım indirimler bitti ama para gelmedi. Üstüne bir de yüzsüz gibi 2TL kullanım ücreti kestiler bakiyemdem.
 
Papara ile kolayca banka hesaplarım arasında hafta sonu ve tatil günlerinde para aktarabiliyorum. Ücreti olmaması da iyi ama benim için tek işlevi bu. Belki, Spotify, Netflix ve eczane kampanyaları da işe yarar. İşbank, bunlardan her şeyiyle çok daha iyi. Özellikle de Yemeksepeti gibi kampanyaları. Karttan karta para transferi özelliği çok kullanışlı ama bunu başka bankalar bana yapamıyor ve orada Papara devreye giriyor. İninal’in saçma komisyonları ve ücretleri de biraz tuhaf. Aralarında seçim yapmanıza da bence gerek yok. İşbank ve Enpara hesapları açın, sonra da Papara ve Tosla alın. İstediğinizi kullanın.
 
Bunların arasında Papara derim ama bir seçeneğim olsaydı mesela Enpara kullanırdım.
Enpara faiz filan var onda pek kullanmak istemiyorum😁
Papara ile kolayca banka hesaplarım arasında hafta sonu ve tatil günlerinde para aktarabiliyorum. Ücreti olmaması da iyi ama benim için tek işlevi bu. Belki, Spotify, Netflix ve eczane kampanyaları da işe yarar. İşbank, bunlardan her şeyiyle çok daha iyi. Özellikle de Yemeksepeti gibi kampanyaları. Karttan karta para transferi özelliği çok kullanışlı ama tam tersini başka bankalar bana yapamıyor ve orada Papara devreye giriyor. İninal’in saçma komisyonları ve ücretleri de biraz tuhaf. Aralarında seçim yapmanıza da bence gerek yok. İşbank ve Enpara hesapları açın, sonra da Papara ve Tosla alın. İstediğinizi kullanın.
Sadece paparaya daha çok ısındım sanki 😁
 
Enpara faiz filan var onda pek kullanmak istemiyorum 😁

Sadece Papara’ya daha çok ısındım sanki 😁
Enpara vadesiz hesabınızdan herhangi bir ücret almıyor. Sadece kredi kartı kullanırsanız ve ödemeyi geciktirirseniz faiz alır. İşbank da aynı şekilde. Banka hesabı her zaman ön ödemeli kartlardan iyidir. 25 TL’lik bir pizza alınca, İşbank’ın 5 TL’sini vermesi hoş bir şey. Ayrıca, bankadan havale/EFT yapmadan Papara’ya para yüklerseniz, 5. yüklemeden sonra ücret almaya başlıyor ve anca sonraki ay ücretsiz oluyor.
 
Son düzenleme:
Ücret almıyor ama faiz filan var ben o işlere giremem 😁
Faizi size bankada paranızı tuttuğunuz sürece veriyor. 1000 TL’niz varsa, 1 ay sonra 1005 TL’niz olur. Sizden faizi de ancak kredi kartı alırsanız ve geç öderseniz alır. Mesela ayın 25’iyse son günü, 26’sında veya daha geç öderseniz alır. 500 TL borcunuz, 501 TL olur vb. 1000 TL’niz artmasın isterseniz de vadesiz hesapta tutarsınız paranız ve asla azalmaz ya da artmaz.
 
Son düzenleme:
Faizi size bankada paranızı tuttuğunuz sürece veriyor. 1000 TL’niz varsa, 1 ay sonra 1005 TL’niz olur. Sizden faizi de ancak kredi kartı alırsanız ve geç öderseniz alır. Mesela ayın 25’iyse son günü, 26’sında veya daha geç öderseniz alır. 500 TL borcunuz, 501 TL olur vb.
Ben çok alışveriş yapan değilim sadece Minecraft sunucu satın alacağım o yuzden alacağım Hepsiburada Trendyol yemek filan için alacağım çok fazla kullanmicam yani
 
Ben çok alışveriş yapan değilim. Sadece Minecraft sunucu satın alacağım. O yüzden alacağım. Hepsiburada, Trendyol, yemek filan için alacağım çok fazla kullanmayacağım yani.
Yemek için MaxiPara (Gaming Kart) veya düz İşbank kartı tavsiye ederim. MaxiPara kartı internetten 1 saniyede açabiliyorsunuz ve fiziksel kart daha sonra adresinize geliyor. İnternet alışverişlerine %5 MaxiPuan veriyor. 10 TL’ye 50 kuruş gibi. Bankamatik kartı da Yemeksepeti için %20 puan veriyor. 10 TL’ye 2 TL gibi. Enpara, İşbank ve Papara’ya aynı anda başvurun bence. Hiçbiri sizden ücret almaz ve aksine kazandırır. MaxiPara kartınızla bankamatikten temassız işlemle para yükleyebiliyorsunuz ve çekebiliyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı