Acer Nitro 5 yüksek fan sesi

Ucakursad

Centipat
Katılım
21 Mayıs 2020
Mesajlar
10
Acer Nitro 5 marka bir laptop aldım. Windows 10 kurdum ve bilgisayarı açtım oyun oynarken fan sesi yüksek gayet normal ama internette gezinirken bile bir anda fanlar hızlanıyor ve video sesi duyulamayacak hale geliyor. Nitro Sense üzerinden kontrol etmeye çalıştım ama bir değişiklik olmadı güç seçeneklerinden forumlardaki ayarları yaptım ama yine bir değişiklik olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 orijinal mi? Driverlarınız güncel mi ?
 
Hocam sıcaklık değerleriniz nasıl? Ben 2,5 yıl önce i7'li, 6 gb RAM'li ve GTX 1050ti'lı Acer Nitro 5 almıştım. Bir kaç aydır aşırı ısınma sorunları ile karşı karşıyayım.
 
Acer Nitro 5 marka bir laptop aldım. Windows 10 kurdum ve bilgisayarı açtım oyun oynarken fan sesi yüksek gayet normal ama internette gezinirken bile bir anda fanlar hızlanıyor ve video sesi duyulamayacak hale geliyor. Nitro sense üzerinden kontrol etmeye çalıştım ama bir değişiklik olmadı güç seçeneklerinden forumlardaki ayarları yaptım ama yine bir değişiklik olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Sırasıyla dener misin?
Girdiğin site mümkünse YouTube olsun.
Tarayıcın Chrome ise ayarlarda donanım hızlandırma hızlandırma tikini kaldır.
Yanlış anlama ama bazı sitelerde seni tenzih ederek, genelde porno sitelerinde bu tür yüksek fan devirleri oluyor.
 
Bilgisayarı dün aldım daha termal macununda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum iade ye gönderdim bakalım kabul edilicekmi
Bende ağır oyunlarda 90 derece oluyor ama boşta 70 olması anormalmiş. İşlemci normalde 100 dereceye kadar dayanıklıdır. Ama sürekli böyle olması zarar verebilir. Bu arada bilgisayarım 6 değil 16 gb ram olacak.
 

Geri
Yukarı