Intel HD Graphics Sürücü Bulamıyorum

İskender kebap

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2016
Mesajlar
251
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dxdiag üzerinden baktığımda sadece Intel HD Graphics yazıyor model numarası yazmıyor. Bu yüzden bulmakta zorluk çekiyorum yardım ederseniz sevirim. Bu arada bilgisayarım Exper marka ve kendi sitelerinden arama yaptığımda bilgisayarımı bulmuyor. Bilgisayar 8-9 yıllık.

Driver.png
 
İşe yaradımı Driver

Şu an indirmekte kurulumu yaptıktan sonra dönüş yapacağım hocam.
İşe yaradımı Driver
Intel HD Graphics family diye gecıyor ekran kartı benım eskı laptopta oyleydı

Intel HD Graphics Family adında bildiğim kadarıyla bir sürü ekran kartı var. Bu attığınızın benim sistemime uygun olduğu kesin mi?
Şu an indirmekte kurulumu yaptıktan sonra dönüş yapacağım hocam.


Intel HD Graphics Family adında bildiğim kadarıyla bir sürü ekran kartı sürücüsü var. Bu attığınızın benim sistemime uygun olduğu kesin mi?
 
uygundur
Olmaz ise Driver Booster kurun kendisi bulur güncel Driver'i
Driver Booster kesinlikle kurulmamalıdır Windows Update yardımı veya Donanım Kimliginizi paylaşarak hangi sürücüyü kurmak istiyorsanız uygun driver'ı biz size atarız Driver Booster uygunsuz yazılımları kuruyor sisteminizde sıkıntılar meydana gelebiliyor.
 
Driver Booster kesinlikle kurulmamalıdır Windows Update yardımı veya Donanım Kimliginizi paylaşarak hangi sürücüyü kurmak istiyorsanız uygun Driver'ı biz size atarız Driver Booster uygunsuz yazılımları kuruyor sisteminizde sıkıntılar meydana gelebiliyor.

Bende bir problem çıkmadı şu ana kadar ama siliyim sıkıntı çıkmasın sonra
 

Geri
Yukarı