VPN siber suçu gizler mi?

Her VPN mahkeme emri ile veri vermiyor. Ama ücretleri de ona göre değişiyor. Buradan ücretli veya ücretsiz, kendinize göre VPN bakabilirsiniz.
 
Sadece kripto paralarla ödeme alanlara bir nebze güvenebilirsiniz.Onun dışında vps bir server kiralayarak artık ne yapıyosanız yapmanız daha güvenlidir.Lakin internet ortamında güvenli hiçbir şey malesef yok.
 
Kardeşim bak tekrar söylüyorum bu kaçıcı aynı konulardan belki bu hesap çalınma olayından belki 30. konun. Tekrar söylüyorum @24099 bile uyardı seni. Zaten Akil Gündoğan gizlilik konusunda ki en başarılı kişi. Konularını açtın ve gerekli cevaplar yüzlerce ama yüzlerce kez verildi. Artık açma şu aynı konuları!
 
Çoğu VPN için mahkeme emri dahi gerekmez. Zaten girilen siteler görünür BTK kriptolu loglarında. Çok özel VPN'ler yani kesinlikle paralı olanlar bu işi gizleyebilir. Paralı her VPN anlamı çıkarmayın. Suç onların üstünde görünür. Onlara dava açılırsa tabii ki sizin adınızı verirler. Suçu üstlenecek değiller. Ancak botnet ile yırtma şansın olur. Onda da bilgisayarın asıl kullanıcısı bilgisayarına sızıldığını ıspatlarsa yapmadığı şeyleri bile size yıkabilir tabii bu zor.
 

Geri
Yukarı