CS:GO 7 gün ban yedim

Suskunkh

Hectopat
Katılım
14 Ekim 2019
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. CS:GO oynarken rekabetçi maç giriyordum. Harita yüklenirken karşıma "the remote host closed the connection" diye bir hata çıktı. Maça bağlanamadığım için 7 gün ban yedim. Çıldıracağım artık hem de art arda 7 gün ban yedim. Bu sorun neden kaynaklanıyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları duymuştum daha önceden maçta rank düşme ve çıkma olayları olduğun için senin takımı 1 kişi eksik bırakman cezalı oluyor.
Bunları duymuştum daha önceden maçta rank düşme ve çıkma olayları olduğu için senin takımı 1 kişi eksik bırakman cezalı oluyor.
 
O kadar çok sorunlu bir oyun birçok hatası var. Elektrikler gitti geldi maça bağlanamadım yeniden bağlan dediğimde süre işliyordu ama bağlanmadı ve ban yedim. Sırf kanser olmak için oynuyoruz başka bir şey değil.
 
Tıpkı senin gibi ram sorunumdan dolayı bir kez 7 gün ban yedim. Sonra açılınca aptal elektrikler gidince tekrar ban yedim. Şimdi yine açıldı bugün oynadım. Birkez daha bağlanma sorunu yaşarsam sanırım 1 ay felan yiyeceğim banı.
 
Yeniden bağlanmayı denedin mi?

Evet denediğimde aynı hatayı veriyordu.
Tıpkı senin gibi RAM sorunumdan dolayı bir kez 7 gün ban yedim. Sonra açılınca aptal elektrikler gidince tekrar ban yedim. Şimdi yine açıldı bugün oynadım. Birkez daha bağlanma sorunu yaşarsam sanırım 1 ay falan yiyeceğim banı.

En fazla 7 gün ban yiyebiliyoruz eğer banın açıldıktan sonra 1 hafta geçerse ban yersen 30 dk dan başlıyor yine. Yani her hafta yenileniyor.
Bunları duymuştum daha önceden maçta rank düşme ve çıkma olayları olduğun için senin takımı 1 kişi eksik bırakman cezalı oluyor.
Benim hatam değil kendi attı ve bağlanamadım
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı