Samsung Galaxy S6 ROM

Ergosphere

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2019
Mesajlar
790
Merhaba, Samsung Galaxy S6 model telefona hangi donanım yazılımı yüklenmeli? Batarya ve stabilite açısından hangi yazılımı önerirsiniz. Android 9.0 mı? Android 10.0 mı?
 
Merhaba, Samsung Galaxy S6 model telefona hangi donanım yazılımı yüklenmeli? Batarya ve stabilite açısından hangi yazılımı öneririsiniz. Android 9.0 mı? Android 10.0 mı?

Android 9.0'ın performansını seviyorum. Hızlı çok fazla değil ama yetecek kadsr görsel efekt içeriyor. Memnun kalmamanız elde değil.
 
Kısa süren araştırmalarım sonucu en üzmeyecek ROM'ların hiçbirinin resmi sürümünü S6 için bulamadım. Unoffical sürüm bulabilirsiniz ama önermem.
 
Kısa süren araştırmalarım sonucu en üzmeyecek ROM'ların hiçbirinin resmi sürümünü S6 için bulamadım. Unoffical sürüm bulabilirsiniz ama önermem.
Sizi etiketliyecektim siz geldiniz. Teşekkür ederim. YouTube'da bazı 9.0 veya 10.0 yükseltmeleri mevcut. Eğer hiçbir ROM yoksa yapılacak bir şey de yok sanırım. Güvenilir olmadığı için mi unofficial sürüm önermiyorsunuz yoksa kurulum esnasında veya kurulduktan sonra sorun mu çıkıyor?
 
YouTube'da bazı 9.0 veya 10.0 yükseltmeleri mevcut.
Bunlar yüksek ihtimal resmi olmayan ROM'lar ile yapılmıştır ya da gözden kaçırdığım bir ROM olabilir malum ben de bir insanım. 😅
Güvenilir olmadığı için mi unofficial sürüm önermiyorsunuz yoksa kurulum esnasında veya kurulduktan sonra sorun mu çıkıyor?
Güvenilirlikten ziyade stabilite sorunları olabiliyor. Tabi işin güvenilirlik kısmı ayrı bir tartışma konusu.
 

Geri
Yukarı