GTX 1660 Super Hangi Model Tercih Edilmeli?

Zamlamaları bilerek gece yapıyor kimse fark etmesin diye hain Vatan.
Yaklaşık 1.5 haftadır takip ediyorum hep 2.114 TL bandında ilerliyordu ,bende diğer markalara göre kıyasladığımda gayet iyi bir fiyata alacağımı düşünüordum ,açıkçası çok büyük hayal kırıklığına uğradım ,artık herhangi bir sitede Vatan'dan 100TL fiyat farkı bile olsa Vatan'dan almam.
Herkes farklı bir şey söyledi, kafam karıştı :)
Hocam Msi ve Zotac iyi markalar internette hangisi daha ucuz ise onu alabilirsiniz ama Gaming X daha iyi gibi çünkü en ucuz Zotac Vatan'da idi onlarda fiyatları artırdılar .
 
Başlıkta da belirttiğim gibi aşağıdaki kartlardan hangisinin performansı ve soğutması daha iyi olacaktır? Hangisi seçilmeli?

Eki Görüntüle 578925
Performanslarını aynı varsayıyorum. Ufak OC farklarından genelde 1FPS bile fark olmaz.

Soğutma olarak en iyisi Dual modeli. Ventus modelin soğutması da iyidir. Zotac ise ısınma sorunu olmasa da bu iki modelden biraz geridedir.
 
Zotac GTX 1660S 6 GB kullanıcısı olarak ekran kartımdan son derece memnun olduğumu belirtmek isterim. %0.1 %0.01 FPS testlerinde bazı oyunlarda ayarı kaçabiliyor ama 75 derece üstüne ne kadar zorlasam da çıkmadı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı