Samsung S7 Bazı Resimler Kendi Kendine Siliniyor

Katılım
22 Kasım 2016
Mesajlar
25.476
Makaleler
24
Çözümler
105
Yer
İstanbul
Telefonun kamerasıyla çektiğim fotoğraflardan yaklaşık birkaç aylık bir boşluk var. 2019'un son ayında çektiğim fotoğraflar duruyor ancak 2020'nin başlangıcı ve mayısa kadar ki olan süreçte çektiğim fotoğraflar galeride değil. Birkaç gün önceki fotoğraflar duruyor ancak onun öncesi kayıp. Bunlar nereye kayboluyor, nereye kaydoluyor ya da siliniyor mu? Anlayamadım gitti.

Bazı önemli fotoğraflar da vardı ve şu an ihtiyacım oldu, bulamadım. Telefonda SD Card da takılı, ona da baktım, yok. Bu arada telefonun hafızası ucu ucuna dolu, önemli bir detay olabilir belki.
 
Onun çözümünü bilmiyorum ama fotoğrafları "DiskDigger" isimli uygulamayla geri getirebilirsiniz.
1591021069211.png
 
Güvenli klasör uygulaması S7'de var mı bilmiyorum ama çoğu Samsung telefonda var. Bildirim panelinde var. Bilmediğinize göre büyük ihtimalle orada değildir.
 
Eğer fotoğraflar SD karta kaydediliyorsa SD kartta sıkıntı vardır. SD kartı değiştirip denediniz mi?
SD karta baktım, son 3 gün için 10 tane resim vardı, gerisi boştu. Bu bahsettiğim fotoğraflar SD kartta değildi sanırım çünkü o fotoğrafları çektiğimde SD kartı takmamıştım telefona.
Telefon hafızasının dolu olması hoş değil bence. 🙂
Saçma bir öneri olacak ama Google Fotoğraflarda var mı o resimler?
Benim de canımı sıkıyor, telefon çöplük gibi ne ararsan var. Bakacağım şimdi oraya da. Umarım bulurum.
 
Ben ne zaman yarı yarıya dolsa tüm resim, videoları bilgisayara atıyorum. Oradan da harici HDD'ye. Size de öneririm. Veriler hem güvende hem de telefon daha rahat oluyor. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı