Yazılımla uğraşmadan web sitesi nasıl kurulur?

surprise0

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2020
Mesajlar
225
Sözlük ve blog tarzında web sitesi kurmak istiyorum. WordPress vb. platformlar sanırım bu hizmeti sağlıyor. Fakat, kullanmayı tam çözemedim, yardımcı olabilecek birisi var mıdır?
 
Wordpress kurulumu ile ilgili bir sürü blog var. Araştırabilirsiniz.
Hiç kod ile uğraşmadan cpanel üzerinden tek tık ile kurulum yapabilir veya Wordpress in kendi domaininde barınabilirsiniz.
Kendi domain iniz ile mi barınmak istiyorsunuz?
Wix den uzak durun.
 
Güzel Hosting ya da Turhost'tan alan adı ve hosting alabilirsiniz. Udemy ya da Youtube'daki rehberleri takip ederek Wordpress ve site kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Sorun yaşamanız halinde burada konu açın.

 
Son düzenleme:
Wix, GoDaddy gibi siteler var. Domain alıyorsunuz ve kodlama bilgisi olmadan o sitelerden ayarlayabiliyorsunuz. Haluk Tatar'ın videosunu izleyebilirsin. Güzel anlatıyordu.

O sitelere bulaşmak istemiyorum.
Blogspot deneyin.
Blog tarzı ufak ve ücretsiz siteler kurabiliyorsunuz.

Daha profesyonel bir site istiyorum, teşekkürler.

Basit siteler için ideal.

Basit olmasını hedeflemiyorum :)
Güzel hosting ya da Turhost'tan alan adı ve hosting alabilirsiniz. Udemy ya da YouTube'daki rehberleri takip ederek WordPress ve site kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Sorun yaşamanız halinde burada konu açın.


Teşekkür ederim buna bakacağım, bir sorum olursa paylaşırım :)
Güzel Hosting ya da Turhost'tan alan adı ve hosting alabilirsiniz. Udemy ya da YouTube'daki rehberleri takip ederek WordPress ve site kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Sorun yaşamanız halinde burada konu açın.


Konu hakkında bilgisizi olduğum için ben bir şey anlayamadan "cpanel" adlı bir platforma girdi. Bunun öncesinde ne yapmam lazım :D.
 
Son düzenleme:
Konu hakkında en ufak bir bilginiz olmadan site kurmak istiyorsunuz hem de bu sitenin basit değil profesyonel olmasını istiyorsunuz. Öncelikle yapmanız gereken bu konular hakkında bilgi edinmek. Ondan sonra bu tavsiyeler sizin için anlaşılır ve çok yararlı olur. Bunun için yapmanız gereken de Google'ı ve YouTube'u kullanmak. "Site nasıl kurulur?, Site paneli nedir?, Alışveriş sitesi nasıl yapılır?, Bir Blog Nasıl Olmalı?" gibi basit aramalarla konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı