Microsoft'u cep telefonundan arayabilirsiniz .Denemedim fakat içimde çok pis korku var kafayı yicem
Kopyalayıp yapıyorum zatende başta yükselt butonu çıktı ve Sistem yeniden başlatmaya hazırlanıyora geçti sonrasında bu hatayı verdi fakat eğer PRO ya yükseltebileceğim alternatif yollar varsa ben bankayla iletişime geçip parayı geri alırım o problem değil ama PRO ya geçmem gerek nedenini sormayın kullandığım bir program PRO sürümünü istiyor geçmem gerekiyor."Sıfır" ve "o harfine" dikkat ederek tekrar deneyebilir misiniz?
Dostum PRO ya yükseltebileceğim alternatif yol varsa Bankayla iletişime geçip alırım paramı.
İnşallah çalışır abi.Windows 10 Store üzerinden etkinleştirme kodu olan 1899 TL'lik Pro paketini satın aldım az önce etkinleştirmeye çalıştım ardından bu hatayla karşılaştım.
Eki Görüntüle 584555
Eki Görüntüle 584556
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.