4700 TL Sistem Toplama

Kasayı gece yarısında gözden kaçırmışım, kasa için alternatiflere yönelebilir, ama benim yorumum "güven vermiyor dediğiniz ekran kartının" testlerde 70 dereceyi geçmiyor olmasınaydı.
Amacınız ne? "Veremiyor bir de" nedir ya, kaç yaşındasınız acaba?

Hakli çıkma çabasında falan değilim, umrumda dahi olmaz fakat yaptığım elestri yerli yerinde bir eleştiri fakat siz gelip dalga geçer gibi emoji atıyorsunuz sonra yok görmemişim falan diyorsunuz sisteme gayet iyi demek tüm bileşenler iyi demektir sizin kasayı gözden kaçırıp kacirmadiginizi ben nereden bileyim? Ayrıca gayet de güven vermiyor marka olarak bir lafım yok ama model olarak kötü.
 
Mesele o değil zaten, ben de Spec Delta öneririm ama arkadaş işi yokuşa sürme peşinde.

Raiders ileriye gitmiş ben senin yanlış bir yorumunu göremedim. Ayrıca Galax gayet güvenilir bir markadır. Zotac, Palit, INNO3D çok bilinmez ama onlarda çok iyi markalardır. Bilip bilmeden çamur atmayın.
 
Evet ileriye gitmiş ben senin yanlış bir yorumunu göremedim. Ayrıca Galax gayet güvenilir bir markadır. Zotac, Palit, INNO3D çok bilinmez ama onlarda çok iyi markalardır. Bilip bilmeden çamur atmayın.
Haklısınız.
Bir de şu olay var, "Palit çoh iyi marhadır hemşehrim" şeklinde değil, model bazlı bakmak gerek. Ben One Click OC'nin performansını ve sıcaklığını iyi buluyorum.
Amaaan, stoğu bitmiş bir kart için konuştuğumuz şeylere bak :D
 
Merhaba sana benim toplamayı düşündüğüm bir sistemin bileşenlerini yazacağım.
Ryzen 5 2600X CPU.
Gigabyte B450M GAMING anakart.
ROG STRIX RX570.
G.Skill 8 GB Ripjaws V siyah 3600 MHz Single kit RAM.
Thermaltake mwe white 550W 80+ Power Supply.
Samsung 860 Evo 500GB SSD.
Power Boost VK-P3303B RGB kasa.
Not bileşenlerin hepsini ucuza almak istiyorsan itopya.com'dan satın al bu arada bütçenin biraz üstüne çıktım umarım yardımcı olmuşumdur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı