İşlemcisiz PC çalışır mı?

Amacın desteklenmeyen işlemci için BIOS update ise anakartına bağlı olarak çalışır. Fakat unutmaman gerek ki, Flash Belleklerin, Hard Disklerin vb. parçaların içinde bile işlemci var.
 
Saçmalayacağınızı biliyordum. Ama bu kadarda düşünmemiştim. Birilerinin durumunu düşünebilmek duyar değildir. Duyarın anlamını öğrendikten sonra o kelimeyi kullanın. Ayrıca ben gönderirim falan. Siz kimsiniz ya? Ne bu artistlik? Tamam anladık paran var. Tamam anladık zenginsin. Belki onun durumu senin kadar olmayabilir. Bu kadar ego yapmana gerek yoktu. Para güç demek değildir. Bunu acilen öğrenmeniz lazım. Tabi sizden beklenmez siz anca paranız fazla diye başka insanların durumunu düşünebilen kişilere "duyar kasıyor" diyerek durumu kurtarmaya çalışırsınız zaten.
Kardeşim senin sorunun ne? Ben artistlik mi yapmışım? Eğer durumu yoksa yardım edeceğimi söyledim ne saçmalıyorsun? Paramla hiçbir zaman kimseye artistlik yapmadım, zengin havası da atmak gibi bir çabam da olmadı zaten. Yardım edebileceğimi belirttim eğer öyle bir ihtiyacı varsa. Profilini inceledim 15 yaşında çocuksun daha. Ben 23 yaşındayım. Büyüklerinle saygılı konuşmayı öğren önce.
 
Hayır işlemcisiz bilgisayar çalışmaz, işlemci olup ekran kartı olmasa da görüntü gelmez :) Yani bu ikisi olmak zorundadır.
Kardeşim ortada işlemci yok :) APU işlemci diyorsun.
Sen ekran kartsız görüntü gelmez diyorsun. Sana da ekran kartına gerek yok GPU yeterli deniliyor. Ekran kartı ile GPU aynı şey değil, ekran kartı PCB üstünde grafik birimi barındırır, bazı işlemciler de kendi içinde grafik birimi barındırır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı