GTX 780 Ti almalıyım yoksa R9 290X mi?

FermanX

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2014
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sizce GTX 780 Ti almalıyım yoksa R9 290X mi? Arada fiyat fakı büyük, ama performans farkı küçük Hem Nvidia güncellemeleri daha kolay ve iyi olduğu söylentiler var Sizin önerileriniz ne? Teşekkürler
 
Kendin diyorsun aradaki fark büyük, performans küçük. :) Ve oyun için alınacak ise kesinlikle r9 290x öneriyorum. Sonuçta oyun platformunda amd 1 numara diyebiliriz. Ayrıca GTA 5 gibi oyun mantlle teknolojisini destekleyecekler. Bu durum sayesinde 780 ti performansına geçecek duruma gelmektedir. Size önerim r9 290x alın.
 
Bu upradge olatı hardcore modderları bile korkutur.Ekran kartını üstündeki devreli yakiyorsunuz.Bu yöntem ile quadro kartlarını tesla lara dönüştirebiliyorsun.Bu ugrade olayı çok zor bir iş.
 
Eğer paranızı vermekten çekinmeyecekseniz 780Ti alın derim. Şu an yeni çıkan oyunlarda NVIDIA desteği daha fazla. Fakat yaklaşık 300-400 TL fazla verilir mi derseniz kesinlikle saçmalık. R9 290X PCS+ aldım içim rahat.
 
Kesinlikle bütçe sıkıntın yoksa NVIDIA yönel bazı arkadaşlar oyun için AMD bir numara demiş ama :) Yazılım & Psyhx ile NVDIA her daim bir adım önde , sadece oyun açısından değil , bir çok AMD kullanıcısı bundan 1-2 yıl sonra gelmeyen sürücü destekklerinden bahsediyorlar , günümüzde hala GTX480 ile yazılım güncellemesi alıp günümüz oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorlar Pyhsx konusuna gelincede artık oyunların statik duruşunu değiştirmede ki en büyük gelişim için psyhx şart , GTX 780 Ti de en hızlı ekran kartlarından birisi şuan için düşünmeden tercih edin derim
 
Arkadaş yazılım ile ilgileneceğini belirtmemiş. AMD'ye sürücü geliyor fakat biraz eksikleri var o kadar. R9 290X 780Ti'den çok daha performanslı ve iyi. Burada fiyat farkını göz önünde bulundurun. Hepiniz takmışsınız Nvidia'ya. Pyhsx neden çok şart sormak istiyorum. Çok çok önemli ve acil birşey değil psyhx.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı