Teknobiyotik iade sureci ne kadardır?

Bak1Bana

Decapat
Katılım
4 Haziran 2020
Mesajlar
180
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Teknobiyotik iade süreci nasil ne kadar uzar? Iade icin 17.06.2020'de ürünü gönderdim 18.06.2020'de ellerine ulaştı. 19.06.2020'de kendi teknik servislerindeki eleman ürünü inceledi bugun sorduğumda ise pazartesi günü ürünün kendi yetkili servisine göndereceklerini oradan çıkan onay sonucu işlem yapılacağını söylediler. Ben 14 günlük cayma hakkimi kullanarak ürünü sorunsuz bir şekilde iade ettim işlemi bu sekilde baslattim ama nedense süreyi uzatıyorlar gibi geliyor. Daha once bu firmaya ürün iadesi yapan var mi? Bu süreç ne kadar uzayacak?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben varım, daha doğrusu ürünü göndermeden iptal ettiler olay şu ki, ürünü aldım kargo bekliyorum 3 gün geçmiş beni aradılar ürün defoluymus bu şekilde göndermek istemiyorlarmış stokta başka ürün kalmamış toplu sipariş te gidiyormuş ürünler falan falan işin özeti 10 gün 12 gün alamadığım ürünün para iadesini bekledim bir de pişkin pişkin tekrar sipariş verin dediler bu arada alacağım üründe 3 gün sonra stoklara girdi dönebilirlerdi bana iadenizi durduralım ürün geldi onu da yapmadılar bana zamlı fiyattan ürünü tekrar sipariş verin dediler şaka gibi. Bidaha kendileri ile işim olmaz ilk ve sondu. Madem toplu satışlar onlar için önemli yok bilmem kaç bin metrekare depomuz var diyorsun işini adam gibi yapacaksın. Ya da perakende satış yapmaycaksın.
 
Bana kutusu acilmis 2.el ürün sattılar önceki basliklarimda belirtmistim. Onun iadesi icin yolladim. Demin mesaj geldi ortalama 10 gun sürüyormuş urunun servisinden cevap gelmesi. Yahu altı üstü prize bağlayıp bakıyorlar bir sorun var mi diye. Neden 10 gun ? 1 hafta uğraştım ürün iadesi icin. Beni inatla yetkili servise yönlendirdiler . Iade degisim formu almam icin .Götürdüm gosterdim iade formu veremiyorz monitorde sorun olmadigi icin değişim formu da veremiyoruz dediler. 1 hafta bununla uğraştıktan sonra 14 gunluk cayma hakkimi kullanmama 1 hafta sonra izin verdiler. Simdi de yetkili servis, paranın bana iadesi derken 20 25 gunu bulucak gibi. Cok garip is ahlakları var. Hayir kendin goturucen madem yetkili servise benj neden 1 hafta surunduryorsun . Birdaha tovbe kullanmam kullandirmam bu firmayi ... .

Konu bu .
 
40-45 gün önce bir ürün gönderdim. Sıkıntılı gelmişti ürün. 12 gün önce iade onaylandı 1-10 gün içerisinde iadeniz gerçekleşecek diye mesaj geldi, ne gelen var ne giden. dediğim gibi 40-45 gün kadar vakit oldu. Müşteri desteğe yazdığınızda kopyala yapıştırdan farkı olmayan hep aynı mesajlar: "İadeniz onaylanmış en kısa sürede iadesi gerçekleşecektir." Aradığınız zaman da müşteri hizmetlerini baya esnaf ağzıyla konuşan laubali abiler açıyor telefonu terslenip kapatıyorlar. Aslında çok da tercih edilmemesi gereken bir firma bence. herşey fiyatla bitmiyor. Güler yüz, müşteri memnuniyeti gibi konularda çokça önemli
 
40-45 gün önce bir ürün gönderdim. Sıkıntılı gelmişti ürün. 12 gün önce iade onaylandı 1-10 gün içerisinde iadeniz gerçekleşecek diye mesaj geldi, ne gelen var ne giden. Dediğim gibi 40-45 gün kadar vakit oldu. Müşteri desteğe yazdığınızda kopyala yapıştırdan farkı olmayan hep aynı mesajlar: "İadeniz onaylanmış en kısa sürede iadesi gerçekleşecektir." Aradığınız zaman da müşteri hizmetlerini bayağı esnaf ağzıyla konuşan laubali abiler açıyor telefonu terslenip kapatıyorlar. Aslında çok da tercih edilmemesi gereken bir firma bence. Her şey fiyatla bitmiyor. Güler yüz, müşteri memnuniyeti gibi konularda çokça önemli.

Çok doğru ama Seasonic gibi bir firmanın distribütörlüğünü almışlar inanılır gibi değil tüm piyasa gebe bunlara.
 
Ben düz cayma hakkimi kullanip iade istiyorum. Teknik servisin kararına göre hareket edilecek demesi bana cok garip geliyor . Bana iademi yap banarsan yap sonra urunle
 
Muhtemelen sen de bekleyeceksin 1 ay kadar :) Ben teknik servis olayını örnek için anlattım sonuçta iade işlemi aynı yani. Ama akıl parası oldu bir daha kendileriyle alışverişte bulunmam. 30-40tl fazla para verip, parasını verdiğim ürün için azar yemiş olmam :)
 
Muhtemelen sen de bekleyeceksin 1 ay kadar :) Ben teknik servis olayını örnek için anlattım sonuçta iade işlemi aynı yani. Ama akıl parası oldu bir daha kendileriyle alışverişte bulunmam. 30-40tl fazla para verip, parasını verdiğim ürün için azar yemiş olmam :)
Yok bana söyleneni yazdim üstte. Ben cayma hakkimi kullanarak iade icin yolladim. Bana bugün gelen mesajda ürünü yetkili servise yolladıkları onun kararı ile hareket edileceği ortalama 10 gun süreceği. Cayma hakki kullanılırken teknik servis onayi ne alaka anlamadim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı