bu adamı dövmemek için 300 sebep.
O değilde, adam her videosunda Abidas giyiyor
bu adamı dövmemek için 300 sebep.
Pardon jeton 3 köşeli.Linus arada ''segway'' yapıyor kendi websitesine. Espri işte boşverin.
Tabii hocam, Özel üretim 5.0 GHz i9-9900K dengi RAM'ler bunlar siz hiç bir şey bilmiyorsunuz!5000 MHz(!) RAM incelemesi yapıyor Şafak Abim AMD fanboyları kıskanmasın Intelciler siz de kıskanmayın![]()
O değil de, adam her videosunda abidas giyiyor.
i7-4790K şuan hala gideri olan canavar gibi bir işlemci. i7-4790K AF çıksa ben şahsen alırım.@301230 paşam bende Intel 4790K kullanıyorum. Zamanında FX serisi varken almıştım. Bugün dersen Ryzen var daha çok para vermeye gerek yok. F/P geliştirebilirlik hangisi ise o seçilmeli bence.
O adam, işlemcinin üzerine küçük bir küp koyup bu niye çalışmıyor şimdi diye 10 dakika uğraştıktan sonra izlemeyi bıraktım.Linus arada ''segway'' yapıyor kendi websitesine. Espri işte boşverin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.