Intel'i ölümüne savunan adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
i3-9100F + RX 570 Just Cause 3 Test aratırken buldum kanalı da. Just Cause 3 bazen başıma ciddi belalar açıyor.
Sistem toplarken daha bilindik ve güvenilir kanallara itibar etmek lazım. İntel sistem toplanmasını isteyen kitlesi bilmiyor ki AMD daha F/P ürünler çıkarıyor, veya bilmesine rağmen değişiklik olsun diye istiyor
scratchheadyellow.gif

Adamda beyin yerine ne bulunuyor merak ediyorum.
Benchmark testlerinde işlemcileri zorlamamış bile.
Bir adet mal beyanı.
Ha ek olarak 8. nesil anakart ile 9. nesil işleöci kullanıyorsu diyor.
Ulan utanman yok mu AMD onu 1. nesil Ryzen serisinden beri 3 nesil yaptı.
Sanırım B450 işlemciler 4. nesil destekleyecekti aydınlatırsanız sevinirim.

Sistem toplarken daha bilindik ve güvenilir kanallara itibar etmek lazım. İntel sistem toplanmasını isteyen kitlesi bilmiyor ki AMD daha F/P ürünler çıkarıyor, veya bilmesine rağmen değişiklik olsun diye istiyor Eki Görüntüle 603652
Intel alan ülkede zengin kategorisine girdiği için AMD sevilmiyor. Tabii Intel alıp başını duvarlara vuran da var, okulumda i5-9400F alan bir arkadaşım, ölümle tehdit edilsen bile R5 3600 al diyordu :D.

Intel'i savunmak neyse, bir açıklaması var. YouTube'da Izoly bilgisayarı savunan bir çocuk vardı, isterseniz gidip bakın. Gülerek izledim videoyu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatta konu açmıştım bu konu hakkında.
"Birkaç sinir bozucu fotoğraf" diye. Sanırım gece açtığım için onay almamış.

Son düzenleme:
Sistem toplarken daha bilindik ve güvenilir kanallara itibar etmek lazım. İntel sistem toplanmasını isteyen kitlesi bilmiyor ki AMD daha F/P ürünler çıkarıyor, veya bilmesine rağmen değişiklik olsun diye istiyor Eki Görüntüle 603652
Bu çağda LinusTechTips ve Teknopat dışında video izlemem.
Nejdet abimiz var o kraldır orası ayrı :D.

Ryzen 5 1400'le yayını buramı yırtarak yapıyorum i3 9100F ile mi yayın yapılacak :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şafak Abimi kötülemeden önce bu videoyu da izleyin😅

RGB bileşenler Şafak Abi'ye göre Dünya'nın en iyi bileşenleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı