USB'ye dosya atamıyorum

Yerlere düştüyse hızlı bir şekilde fırlattıysanız yamultuysanız olabilir bende de olmuştu paragon ile biçimlendirmeyi deniyin olmaz ise itemler arasından soğuk su başarımını kazanacaksınız :)
 
CMD yönetici açıp (diskpart) yaz sonra list disk yaz o zaman orada yazar 0'dan itibaren kç GB sa görünür şeçmek için (sel disk) diskin numarası sonra remove yaz her şey silinir sonra repair yaz.
 
Flash bellegi formatlayin. Ntfs olarak bicimlendirin. Masaustu pc kullaniyorsaniz kasanin onundeki usbleri degil de anakart ustundeki usb portlarini deneyun bir de.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı