CodeExpert
Centipat
O kadar araştırdım bulamadım. Bilgisayarı Linux'dan Windows'a geçirince böyle bir şey olacağını tahmin etmeliydim. Konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bir yolu var. "Windows özelliklerini aç veya kapat." kısmından "Windows subsystem for Linux(Linux için Windows altsistemi.)" ayarını aktifleştirin. Microsoft Store üzerinden Ubuntu 20.04 LTS indirin. Başlat menüsünden Ubuntu 20.04 LTS'yi açın.(Tavsiyem bunu Windows Terminal indirip onun üzerinden açmanız.)1.5 yıllık emek gitti desenize.![]()
Dual neden kullanmadınız hocam daha kolay olurdu.Windows amca kusura bakmasın. CMD ile anca virüs kodlarım CMD'yi biraz daha geliştirirse onu kullanırım.
Bahsettiğim yöntem işinize yaradı mı?Windows amca kusura bakmasın. CMD ile anca virüs kodlarım CMD'yi biraz daha geliştirirse onu kullanırım.
Dual neden kullanmadınız hocam daha kolay olurdu.
Terminal olmayınca hiç geliştiremezsiniz hocam.Kolay olunca kendimi geliştiremiyeceğime inanıyorum ve hep zor yolu seçiyorum.
Bahsettiğim yöntem işinize yaradı mı?![]()
Terminal olmayınca hiç geliştiremezsiniz hocam..
Merak etme, CMD'nin Terminal'den eksiği yok. Yeter ki kullanmasını bil. Daha gelişmiş olan Powershell'e yönelmeni ve öğrenmeni ise tavsiye ederim.CMD'yi biraz daha geliştirirse onu kullanırım.
O kadar araştırdım bulamadım. Bilgisayarı Linux'dan Windows'a geçirince böyle bir şey olacağını tahmin etmeliydim. Konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bir yolu var. "Windows özelliklerini aç veya kapat." kısmından "Windows subsystem for Linux(Linux için Windows altsistemi.)" ayarını aktifleştirin. Microsoft Store üzerinden Ubuntu 20.04 LTS indirin. Başlat menüsünden Ubuntu 20.04 LTS'yi açın.(tavsiyem bunu Windows terminal indirip onun üzerinden açmanız.)
Karşınıza Windows dosya sistemini mountlamış bir GNU/Linux terminali çıkacaktır. Dilediğiniz bash dosyasını açabilirsiniz.
Kuramazsin. Desteklemiyor.Windows 8.1'e nasıl kurabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.