Witcher III'ün çok sıkıcı olması

13314

Kilopat
Katılım
10 Şubat 2014
Mesajlar
623
Çözümler
3
2 sene önce Witcher III'ü oynamıştım, yaklaşık 80 saat kadar oynadıktan sonra oyun beni aşırı baymıştı ve dayanamayıp silmiştim. 3 gün önce tekrar yükleyeyim dedim. Belki 2018'de o dönemde zevk alamamışımdır diye düşündüm ama oyunu yine oynayamıyorum, o kadar sıkıcı geliyor ki anlatamam. Evreninden tutun, dövüş dinamiklerine kadar. Skiller çok yavan. Zevk vermiyor hiç. Böyle düşünen tek ben miyim acaba?
 
80 saat oynadıktan sıkılmak normal zaten 🤣
Oyun, yan görevleriyle birlikte 550 saat sürüyor. Ben bunun 4'te 1'ini bile oynamamışım. Daha koskoca 2 harita vardı. 2. haritanın başında bıraktım.

Ben de çok gezginciyimdir oyunlarda. Oyna oyna bitmez bu. Kısır döngü gibi hep aynı şey zaten.
 
Son düzenleme:
2 Sene önce Witcher III'ü oynamıştım, yaklaşık 80 saat kadar oynadıktan sonra oyun beni aşırı baymıştı ve dayanamayıp silmiştim. 3 gün önce tekrar yükleyeyim dedim. Belki 2018'de o dönemde zevk alamamışımdır diye düşündüm ama oyunu yine oynayamıyorum, o kadar sıkıcı geliyor ki anlatamam. Evreninden tutun, dövüş dinamiklerine kadar. Skiller çok yavan. Zevk vermiyor hiç. Böyle düşünen tek ben miyim acaba?

80 saat oynamış olduğunuz için olabilir mi? Bende tekrardan başladım Witcher 3'e. İlk görevler aşırı sıkıcı. Oyun ilk görevlerden sonra açılıyor.
 
En az 3 ayda bir bitiriyorum oyunu çok sarıyor bence :D
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 286

Geri
Yukarı