GoW çok sıkıcı mı?

Hikaye kısmına ağırlık verse de beni çok sarmadı. Tamam aksiyon iyi, mekanikler falan bilemedim. Orjinal olarak aldım oyunu ama bitiremedim. Hikaye odaklı ve ara geçişleri ağır oyunlar sıkıcı geliyor bana. RDR2'ye 2 saat dayanamadım.

RDR2'ye de ben çok ısınamadım. Oyunda boş veya sıkıcı çok an var. Oynadım bitirdim, fakat sizin kadar sevemedim asla.
Kendini o dünyaya kaptırırsan gerçekten de güzel geliyor. Ben de öyle düşünmüştüm bir ara ama tekrar oynayınca anladım ki muhteşem bir oyun yapmışlar. O yılları bu kadar iyi hissettirecek başka bir firma yok.

GoW'a sıkıcı diyen varsa bu onların oyun zevklerinin 0 olduğunu gösterir. Bilgilerinin olmadığını da gösterir. Bunu diyenleri kesinlikle ama kesinlikle dikkate alma.

Zevk renk meselesi dostum ben sevmedim oyunu neye göre oyun bilgime sıfır diyebilirsin belki de senin 2 katın hikayeli oyun oynadım.

Kendini o dünyaya kaptırırsan gerçekten de güzel geliyor. Ben de öyle düşünmüştüm bir ara ama tekrar oynayınca anladım ki muhteşem bir oyun yapmışlar. O yılları bu kadar iyi hissettirecek başka bir firma yok.

O dünyaya ilgim çok yok, o yüzden benim için çok bir şey ifade etmedi.

Bana göre GoW PS exclusive oyunları arasındaki en güzel serilerden birisi ancak Ragnarok oyunundan tiskindim resmen sevemedim yani benim gözümde seri biraz düştü ancak genel olarak mükemmel bir seridir kesinlikle oynamalısın. Bir şans ver seriden mahrum kalma gerçekten güzel bir oyun belki de zevklerine çok uyan bir oyun olabilir.

Arkadaşlar biraz kendinizi geliştirin artık. Herkes her şeyi sevmek, beğenmek, tüketirken zevk almak zorunda değil. Bu arada God of War sıkıcı diyen derhal bilgisayarını satsın. (!)

Ünlemle neyi kastettiğimi asla bilemeyeceksiniz.

Arkadaşlar biraz kendinizi geliştirin artık. Herkes her şeyi sevmek, beğenmek, tüketirken zevk almak zorunda değil. Bu arada God of War sıkıcı diyen derhal bilgisayarını satsın. (!)

ünlemle neyi kastettiğimi asla bilemeyeceksiniz.

Hocam ne anlasın sadece PS exclusive oyunlarını oynamış :D burada ahkam kesiyor.

GOW'un tüm oyunlarını oynamış ve evrenin aşığı biri olarak maalesef 2018 olan sıkıcı. Grafikler şahane hikaye güzel sayılır kombat sistemi perkler yan karakterler iyi hoş ama oyunda bir durağanlık var. Mesela Ragnarok öyle değil ama bu 2018 olanla oynuyorum oyun bir türlü çekemedi içine klavyeyi mouseyi bıraktım gamepade geçtim belki fikir değiştiririm diye ama yok yavan hissettiriyor. Oyun kültürü oturmamış ömründe 20 tane oyun oynayan birisi yorum yapınca böyle konulara komik duruyor. Kratos karakteri en sevdiğim karakterlerden birisidir o eski GOW2'deki GOW3'deki hazzın çeyreğini alamadım bunda. Tabi kişiye göre değişir bu tür fazla oyun oynamamış birisi türle ilk defa karşılaşacağından güzel gelebilir.

Şunu diyerek bile kendi yorumunla çeliştin. Hani zevk meselesiydi?

"Zevklerinin 0 olduğunu gösterir" yorumuna karşın "onu demek zevklerinin 0 olduğunu gösterir" demek, çok mantıklı bir yorum. Çakal'ın şarkı sözlerinden bile mantıklı.

Arkadaşın yazdığıda yanlış dostum ama senin bu oyunu sevip sevmeyenlere oyun bilgisi yok demek biraz traji komik.

GoW'un tüm oyunlarını oynamış ve evrenin aşığı biri olarak maalesef 2018 olan sıkıcı. Grafikler şahane hikaye güzel sayılır kombat sistemi perkler yan karakterler iyi hoş ama oyunda bir durağanlık var. Mesela Ragnarok öyle değil ama bu 2018 olanla oynuyorum oyun bir türlü çekemedi içine klavyeyi fareyi bıraktım gamepade geçtim belki fikir değiştiririm diye ama yok yavan hissettiriyor. Oyun kültürü oturmamış ömründe 20 tane oyun oynayan birisi yorum yapınca böyle konulara komik duruyor. Kratos karakteri en sevdiğim karakterlerden birisidir o eski GoW2'deki GoW3'teki hazzın çeyreğini alamadım bunda. Tabii kişiye göre değişir bu tür fazla oyun oynamamış birisi türle ilk defa karşılaşacağından güzel gelebilir.

Hocam tam tersi Ragnarok oyunundan haz alamadım bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı