Witcher III'ün çok sıkıcı olması

Biraz daha şans verebilirdiniz :)
Oyunu kesinlikle kötüleme gibi bir amacım yok. Aksine RPG seven insanlar için bulunmaz hint kumaşıdır muhtemelen. Ancak ben bu kadar övgünün sahibi anlatıla anlatıla bitirilemeyen oyundan sıkılacağımı düşünmüyordum, türden nefret ettiğimi de Witcher oynarken anlamam cabası oldu açıkcası.
 
Oynanış süresini yanlış hatırlıyor olabilirim fakat 200 de azımsanacak gibi değil. Tek bir oyuna 200 saat ayırmak ne kadar mantıklı bilemedim. Üstelik bu 200 saat'in her bir saatinde farklı olaylar olmuyor, çoğu aynı şeyler. Git hayalet kes, köylülere yardım et, heyula öldür, garkolen kes, iz sür. Cidden bayıyor bayağı. Evren zaten sahte gibi hissettiriyor, skiller de dediğim gibi yavan. Bir sürü skill var az bir etkisi olsun, nedir o öyle? Dishonored'de öyle değildi mesela. Skill kullandığında "vuuu" diyorsun. Witcher III olamamış bir oyun, konuşmalar desen git dizi izle daha iyi. Bu kadar aşırı konuşma olmamalı. Oyun oynamaktan çok konuşma dinliyorsunuz. Life is Strange oynayın daha iyi, en azından etkileyici bir tarafı var.
 
İlk görevler kaç saatte biter? İndirimlerde alacaktım ama kaçırdım belki sonraki ay alırım.

2 saat içinde biter sıkıcı görevler. Sıkıcı dediklerim şunu takip et, ona bunu sor, o adamı ara, canavarı öldür gibi. Beni pek sarmamıştı buralar. Sonrasında oyun açıldı bayağı aksiyonlu, maceralı, kendini tekrar etmeyen görevler geldi. Sonra bir baktım oyun bitmiş en azından mutlu sonla :)
 

Geri
Yukarı