i5 9400F almakla hata mı ettim?

4 yıl sonra ikiside beslemez :D
Büyük bir iddia, yanlış bir cümle, yanlış bilgi. Neye dayanarak beslemez? Yeni oyunlara göre mi, gelmeyecek güncellemelere göre mi? Bir dayanak verseniz tamam diyebilirim ama "4 yıl sonra ikisi de beslemez :D" yazarak hiçbir yere varamazsın. Ayriyeten "de" ayrı yazılır.
 
Açıkçası sizin işinizi görecekse iade etmenize gerek yok diye düşünüyorum. Yani bu işler bütçe ve tercih meselesidir. Ben i3 9100F tabanlı bir sistem kullanıyorum. Benim işimi görüyor açıkçası. Evet ileriye dönük değil maalesef.
 
Hocam iki işlemcinin de besleyebileceği ekran kartları hemen hemen aynı. 4 yıl sonra ne olur bilemeyiz. Kendini pişman gibi hissetme.
 
1050 liraya iyi bir işlemci hatta oyun performansı Ryzen 5 3600'den daha iyidir pişman olmazsın kullanmaya devam et.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Önce bilgi sahibi olup sonra yazınız lütfen. Arada %40'lık bir kullanım farkı ile beraber aynı FPS var.
 
Cevap yazan ve yazacak olan herkese teşekkür ederim. Ucuza aldığım iyi işlemciyi iade etmek istemiyorum ama 3600 alınca 3 4 sene sonra sadece ekran kartı alarak güncel kalacaksam iade edip 350 TL fazla verip Ryzen kullanmak isterim. Yok 3 4 sene sonra ikisi de kurtarmayacaksa iade etmek istemem. Tam bu kırılma noktasında görüş ayrılığı var. Bugünden bilmek mümkün değil mi ki?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı