Powerbank fazla şarjda kalırsa patlar mı ?

Sedat Turan

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2017
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar akrabalarım bayram için geldiler. Powerbank'i şarjda unutmuşlar. Ve patlarsa tehlikeli bir yerde. Lütfen yardım edin fazla şarjda kalırsa patlar mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hala şarjda durduğunu sanmıyorum ama. Böyle bir durumda eve en yakın akrabadan veya güvenilir komşulardan yardım isteyebilirsiniz. Belki anahtar ile eve girip, cihazı prizden çekebilir. Belki ana şalterden elektriği kesebilir. Böyle bir durumda bu seferde buz dolabındaki ürünler mundar olur, unutmayın. Onunda çaresine bakmanız gerekiyor.
 
Arkadaşlar akrabalarım bayram için geldiler. Powerbank'i şarjda unutmuşlar. Ve patlarsa tehlikeli bir yerde. Lütfen yardım edin fazla şarjda kalırsa patlar mı?

Hayır patlamaz hatta kaliteli ise kendisi otomatik olarak şarj olmayı keser. Patlamaz ama ömründen gider bende bir kere oldu 6 binlik Powerbank gitti ama patlamadı bende pil alıp lehimledim yerine.
 
Hayır patlamaz hatta kaliteli ise kendisi otomatik olarak şarj olmayı keser. Patlamaz ama ömründen gider bende bir kere oldu 6 binlik powerbank gitti ama patlamadı bende pil alıp lehimledim yerine.

Benimki rohs marka powerbanktı.
Bugün Bilgisayar'da oynarken firizde şarj oluyordu patladı. Son anda dişarı attım.
 
Hocam bilemeyeceğim ben bizzat denedim bir şey olmadı başka bir neden de olabilir. Bende ki sertifikalı akım korumalı vs vardı.

Buna benzer bir şey.

1594679288759.png


7200 mAh yazıyor benimkinde ama tasarım olarak aynı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı