i5 4590 ve R9 290 Tabanlı Sistem Toplama

zett

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim. Gerek bu forum, gerekse diğer forumları sayfalarca okuyup sistem önerilerini dikkate alarak bu sistemi oluşturdum.

Overclock falan yapmayacağım. 2 ekran kartı falan da bağlamayacağım. Anakartın kullanmayacağım slot ve özelliklerine ekstra para vermek yerine ekran kartına yüklendim. Bir merak ettiğim şey ise bu anakart üzerinde diğer donanımlar rahatça at koşturabilir mi ? :)

Sistemde ekleme-çıkarma yapmak istediğiniz şeyler varsa lütfen belirtiniz.
Not: Mevcut hard diskim bulunmaktadır. O yüzden listede yok.

Bütçe: 3000-3100 TL.


LuV2V4q.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3000- 3100 e kadar çıkabilirim, samsung evoyu inceledim, kağıt üzerindeki okuma-yazma hızlarını karşılaştırınca fiyat olarak bu daha cazip geldi ama tabi çalışma esnasında belirgin bir fark varsa evoya geçeyim.
 
Bunu şu yüzden önerdim. Arkadaş anladığım kadarıyla çok detaya girmemek istiyor . 3100 lira kadar bir parayı da gözden çıkarmış . Ekran kartını fiyatı düşürmek için kendi topladığı sistemdeki ekran kartıyla değiştirebilir. K seçmemin sebebi MSI OC GENIE gibi bir nimetinin bulunması.İleriye dönük bir sistem olması açısından K serisi seçtim . Açıkçası K serisi alarak şimdi ihtiyaç duymasa bile ilerde ihtiyaç halinde kullanması açısından söyledim. Nacizane görüşüm bu yönde :) Fiyata gelince de düşürmek mümkün ssd ve ekran kartını kendinizin belirlemiş olduğu sistemdekilerle değiştirebilirsiniz.
 
Ram'i neden 1600mhz yaptınız ? 2133mhz daha iyi değil mi ? ekran kartımı R9 290 tri-x olarak sabit tutup anakartı msi gaming 5 yapabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı