1500 TL'ye Rainbow 6 için kulaklık önerisi

BerzerkFrost

Kilopat
Katılım
9 Şubat 2015
Mesajlar
2.358
Makaleler
1
Çözümler
22
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Memur
Merhabalar, uzun süredir ASUS TUF H7 7.1 kulaklık kullanıyorum. Bundan önce 5.1 Speaker kullandığım için sanal 7.1 garip gelmişti fakat uzun kullanımdan sonra daha da berbat olduğunu fark ettim. Bazen 10 metre ötede düşman dışarıya camı pencereyi kırıp çıktığında bile sesi gelmiyor ve bu beni acayip uyuz ediyor. Yeni bir kulaklık almak istiyorum ama test edebileceğim yer olmadığından doğru kulaklığı seçmek gerçekten zor. Bu yüzden kulaklık önerisi yapacak arkadaşlar sadece kullandıkları cihazların önerisi yaparsa sevinirim.

2 kulaklık var, öveni ve önereni çok oldu:
-Kingston Hyperx Cloud 2
-ASUS ROG Delta 7.1

Kingston tercih etmek istemiyorum çünkü sanal ses hiç hoşuma gitmiyor. Tavandan gelen ses arkamdan geliyormuş gibi hissettiriyor.
ASUS tercih etmek istemiyorum çünkü Armoury Crate "beeeerbat" bir uygulama. Ne zaman girmeye çalışsam ya "Service Unavailable" diyor ya da Loading ekranında uzun süre kalıyor.

Ortam sesini 360 derece Surround olarak en iyi hangi kulaklıkla duyarım?

Bütçe 1500TL. İndirimine göre 2000TL'ye çıkıp Sennheiser'lara bakabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz oyun için stereo kullanmalısınız. Kullanma hevesiyle 7.1 alırsanız R6 için sonuç hüsran olacaktır.
 
Kaliteli jacklı kulaklıklar iş görür diyorsunuz di mi?

Anakartınızdaki ses kartı kulaklığınızı sürebiliyorsa jacklı kulaklıkla birlikte stereo bir deneyimle çok daha iyi performans alacaksınız. Anakartınızın ses yongası kötüyse iyi bir deneyim için mecbur harici ses kartı veya usb ses kartlı kulaklık almak zorundasınız.
 

Geri
Yukarı