10.000 TL laptop önerisi

Elvedui

Kilopat
Katılım
11 Haziran 2016
Mesajlar
230
Merhabalar, 2 sene önce aldığım Monster Abra A5 v13.3 model laptopum beni hayattan bezdirdi. 5. kez servise verdim ve değişim istedim. Değiştirildiği gibi satıp kurtulacağım.

Bütçem bu. Knight Online gibi işlemcinin tek çekirdek perfomansının önemli olduğu bir oyunu oynuyorum. AMD'yi önermiyorlar.

Bu bütçeye sadece ama sadece MSI veya ASUS önerir misiniz? Dandik markaların sorunları ile uğraşacak tahammülüm kalmadı.

Not: Masaüstü topla diyecekler gelmesin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önerilenlerde hep GTX serisi varken attığımda RTX var hem geleceğe de dönük bir adım
Kesinlikle bu verdiğim linkteki laptop fiyat performans ürünü

LİNK
Adam monsterden bıkmış sen yine monster atıyorsun :D
Yok farkındayım ama MSI ve ASUS yoktan fiyat koyuyor gibi benim arkadaşlarımda da MONSTER var ve herhangi bir arızaları yok o yüzden biraz şans işi diğer markalarda da sıkıntı çıkabilir bilinmez hem destekleri de gayet iyi
 
ASUS TUF Gaming FX504GE_FX80GE benim bilgisayarım 1050 Ti ve gayet yeterli hatta üst düzey bir işlemciye sahip fakat tek sorunu 8 GB RAM bulundurması ama bir göz at derim.
Konu sahibi 10.000TL bütçe belirtmişken 5000-6000TL civarı laptop önermendeki amaç nedir acaba? Ayrıca duyduğuma göre TUF'lar sorunlu cihazlarmış.
 
Önerilenlerde hep GTX serisi varken attığımda RTX var hem geleceğe de dönük bir adım

Yok farkındayım ama MSI ve ASUS yoktan fiyat koyuyor gibi benim arkadaşlarımda da Monster var ve herhangi bir arızaları yok o yüzden biraz şans işi diğer markalarda da sıkıntı çıkabilir bilinmez hem destekleri de gayet iyi

Bende şu an bu mesajı Monster'den atıyorum. Alalı yaklaşık 2 yıl olacak sadece bir kere servise verdim oda menteşe sorunu yüzünden. Teknoloji biraz şans işi evet :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı