Bu kişiler neden Technopat'ı bıraktı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes teker teker gidiyor. Sanırım ben de bırakırım yakında :D
 
Giden gider, kalir kalir. Ne bu site kimseye, ne kimse bu siteye muhtac degil. Kisacasi herkes kendi cöplügünün horozu. Ama siteyi birakanlarin cogu gözelmledigim kadariyla haksiz banlamalar ve susturmalar yüzünden gidiyorlar diyebiliyorum. En azindan ben öyle onlarca insan taniyorum.

Sevgiler :)
Yıllar içinde bu gözler ne haksızlıklar gördü Engin abi bir bilsen diyeceğim ama az çok aynılarını sende görmüşsündür. Uzun bir dönem bende bıraktım ama çareyi olabildiğince yazmamak sadece göz gezdirmekte buldum. Eski arkadaşlardan görürsem öyle yazıyorum.
 
Bu aralar bende kesik kesik giriyorum. Bir ara 10 gün foruma mesaj yazmadım. En sonunda bırakacağım herhalde :kararsız:
 
Ben okul başlayınca bırakacağım büyük ihtimal belki girerim belki girmem, yaz tatili olunca tekrar hatırlarsam girerim ama şunu söyleyeyim bu forumun kalitesi son zamanlarda düştü gibi geliyor bana örneğin biri beğenmediği bir şeye gülme emojisi atıp geçiyor bir şey demeden sürekli siyaset konuları çıktı. Üyeler ya da bazı moderatörler yardımcı olup uyarmak yerine azarlamaya çalışıyor ya da kendini haklı çıkarmaya çalışıyor, bana göre böyle geldi sizi bilmem ama son olarak lütfen bazı moderatörler bu forumda sorunları çözmek yerine bu foruma her gün kaç kişi geliyor istemiyorsanız gidebilirsiniz demesi aşırı sinirimi bozuyor sen bir moderatörsen sorunları çözeceksin buradaki üye sayısını kaybettirmeye çalışmayacaksın bana göre. Son olarak sitede çökmeler yaşandı bayağı bazen foruma giremiyorum ya da yarım saat sonra girebiliyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı