TT ile yola devam edilmeli mi yoksa yeni ISS mi geçilmeli?

suzerain

Hectopat
Katılım
4 Kasım 2018
Mesajlar
470
Çözümler
2
Bütün firmaları araştırdım, birisinde müşteri hizmetleri yok eğer şansına iyi çıkarsa kullanırsın yok sorun çıkarsa 50 gün internetsiz bekleyen bir ton insan var. Birisinde birçok kullanıcı tarafından paket kaybı çok fazla, oyun oynatmaz deniyor. Türksat desen İstanbul'un göbeğine altyapı vermiyor. Superonline'de aynı şekilde. Nasılsa Türk Telekom'un altyapısını kullanırız diyerek tembellik ediyorlar. Fiber yatırımının çok minimal bir düzeyde olduğunu düşünüyorum. Durum böyle iken 3-5 fazla veririm Türk Telekom kullanırım. Senelerdir kullanırım ne paket kaybı yaşadım, ne kopma sorunu yaşadım gece 5'te dahi arasam ilgileniyorlar. Sanırım ucuz etin yahnisi muhabbeti var diğer ISS'lerde. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Müşteri hizmetleri var diye Millenicom'a geçiş yapmak istedim, en büyük pişmanlığımı yaşadım. 08.07.2020 tarihinden beri internetim bağlanacak. İptal ettirip Netspeed kullanmak istedim, internet bağlanmadan iptal edemeyeceklerini söylüyorlar. İşin kötüsü bugün Türk Telekom ile olan taahhütümün son günü.
 
TT altyapısı kullanılacak ise ADSL ve VDSL'de NetSpeed tercih edin.

Sonra packet loss un dibini görsün adam.
Bana göre en kötüsü Türk Telekom, 2-3 haftadır bekletiyorlar (48 saat içinde düzelteceğiz), artık sinirden patlayacağım bir gün bunlara, 1Mbps internetim bile yok şu anda! (80 küsur TL ödüyoruz)

Hocam o bulunduğunuz bölgeye bağlı, diğer ISS'ler de muhtemelen aynıdır, TürkNet, Milleni, NetSpeed bunlar internet tarafının Rampage'i Frisby'si.
 
Eğer TTNET'de kötü bir internet alıyorsan hangisine geçersen geç kendi alt yapıları olmadığı sürece misal TürkNet yapa gibi yine sorunlar yaşarsın.

Ben 6 ay önce 10 yıldır kullandığım TTNET aboneliğimi kota vb şeylerin yetmemesi çok yüksek fiyatlar çekilmesi sebebi ile TürkNet'e geçtim 6 aydır kota derdim yok sabit 60-4 alıyorum ve kopma vb şeyler yaşamadım ama TTNET ile de yaşamıyordum bulunduğun lokasyona göre gerçekten çok değişken bir yapıya sahip aldığın internetin kalitesi.
 
Sonra packet loss un dibini görsün adam.

Hocam o bulunduğunuz bölgeye bağlı, diğer ISS'ler de muhtemelen aynıdır, TürkNet, Milleni, NetSpeed bunlar internet tarafının Rampage'i Frisby'si.

5 Yıldan fazladır TT abonesiyim ve hiç paket kaybı yaşamadım. TT'nin sıkıntılarından Biride 'e kadar ibaresidir.
 
Müşterilere özel teklifler veriyor müşteri hizmetlerini arayıp soruşturun bence. İyi bir pakete ucuz fiyat veriyorlarsa kalmanızı tavsiye ederim. Zaten diğer firmaları ayıran tek özellik müşteri hizmetleri ve fiyatları. Yoksa %90'ı TT altyapısı kullanıyor. Netspeed kullanmaya başladım 3 gündür hiçbir oyunda packet loss yok. Bölgeye göre değişiklik gösterebilir tabiki. Forumda bir çok kişi Netspeed packet loss var diyordu bende yok yani. Türknet müşteri hizmetlerinden dolayı tavsiye etmiyorum ben. Netspeed, Türktelekom, Superonline'dan birine geçmenizi tavsiye ederim. 3 firmayı da kullandım sorunsuz idi. Sadece paket bitmesine yakın Superonline çok kesilmeye başladı.
 
Ben de TT kullanıcısıyım. Ne packing loss ne de ping sorunu yaşadım. Sadece başka birisi internetten video vb. izlediğinde pingim yükseliyor o kadar. Ama bence en büyük sıkıntısı TT bize vaadedilen hızı yansıtmıyor. TürkNet, NetSpeed vb. başka firmalar hız konusunda TT'ya kıyasla daha iyiler fakat diğer durumlarda da TT daha iyi. Fiyatı da çok pahalı. Açıkçası ben de müşteri hizmetleri olsa TürkNeti tercih ederim fakat müşteri hizmetleri yok. Bir sıkıntı yaşarsam ve artık bu firmayı kullanmamak istesem bunu başabilir miyim muamma. Çünkü herkes bu konuda sıkıntı çekiyor. TürkNet'e geçmek tamamen kumar işi maalesef.
 
Bu biraz şans işi. Biz yıllardır Türk Telekom kullanıyorum eski evimde nadiren de olsa kopma oluyodu müşteri hizmetlerini arayınca 5 dakikada hallediyordu. Şimdi oturduğum apartmanda fiber var hiç kopma olmadı hatta yanlışlıkla fiberin ince sarı kablosunu kopartmıştık sonraki gün gelip yapmışlardı. Eğer kopma sorunu vs. olmayacaksa geç yoksa değişme.
 

Geri
Yukarı