GeForce 210 Ekran kartı nasıldır?

Alper5869

Hectopat
Katılım
20 Ağustos 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepinize merhaba arkadaşlar ve tecnopat ekibi. Benim bilgisayarımın özellikleri bunlar. Ekran kartı bazı arkadaşlarım 4 gb bazıları 2gb diyorlar ama gta 4 kasar mı diye şu siteye baktım: Can You Run It | Can I Run That Game | Game System Requirements

Sadece video card kötü diyor. Lütfen yardım edin. Gta 4'ü kaldırır mı? Ekran kartı nvidia geforce 210. Eğer kötüyse yeni ekran kartı alıcam. Link atın önerilerinizi beklliyorum. Şimdiden teşşekürler.

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O siteye güvenmemeni öneririm. Bende açmaz diyen oyunları orta - düşük ayarlarda oynuyordum. Ekran kartınız ise eski. Ufak bir yenilik yapmanızda fayda var. Bir de Windows'u 8.1'e güncelleyebilirsiniz. :)
 
O kart maalesef bende de var. GTA 4 açması çok zor. Tomb raider 2013, pes 13, sniper elite 2-3, grid 1-2, cod 1-8 arası (black ops 1 açar ve düşükte oynanır seviyede, 2 en düşükte bile aşırı kasar) Moh 2010, dark sector (Eski ama oldukça zevkli ve grafikleri tatmin edicidir), frontlines fuel of war (muhteşem bir oyun bence), turok (zevklidir), timeshift zevklidir). Bu oyunları oynayabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı