Bannerlord bir çöptür

Benim için çöptür.
hqdefault.jpg
 
Çok haklısın. Warband'a saatlerini gömmüş insanların oturupta Bannerlord oynayacağını düşünmüyorum. Çünkü aynısının grafiklisi, hatta Warband daha stabil hissettiriyor alıştığımız için arayüzüne. Madem aynı oyunu yapacaksınız, arayüzünü de aynı yapın. İlk başlarda çok kızardım bu yorumu yapanlara fakat oynayınca anladım haklılıklarını.

İlk defa oynayacaksanız bu seriyi, alın keyif alırsınız. Ama daha önce yüz kere kalradyayı feth ettiyseniz, Warband modlamaya devam edin.
 
Şöyle bir durum var, tale words oyuna bayağı uğraşmış eski oyunun üzerine grafik, mantık, fizik motoru gibi yenilikler yapıldı. Bence hemen çöp deyip bırakman doğru değil bunu hiç doğru bulmadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya şimdi burada oyunu ailesi gibi savunan illaki çıkar ama ben o oyuna 150₺ vermem. Ne gerek var, gider crack indirir oynarım daha iyi veya 8₺ verip Warband alıp bulabildiğim tüm modlar ile donatıp oynarım daha iyi. Oyun grafik açısından 2020 oyunu değil zaten, en fazla olsun 2015 ama bence o bile değil. Oyunda bir farklılık yok, hep aynı şeyler tekrarlanıyor. Parasını hak eden bir oyun değil bence. 8 senelik bir oyun değil. 8 sene beklenen oyunlar var ama dağlar kadar fark var aralarında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne M&B fanıyım, ne başka bir şeyin. Ama çok gereksiz konu açmışsın, oyunu yaklaşık 30 saat oynadım. Oyunda 20 dakika oynayıp çetelere ölünce çöp demiş olman muhtemel. Kaldı ki oyunun ilerleyen kısımlarındaki diplomatik ilişkiler gibi kısımlara da gidememişsin, ki beklemiyordum zaten. Böyle bir konu açan birinin ne yapıp yapmayacağı gayet belli olur. Kendi köşende bilgisayarının başında üstünde tonlarca emek olan bir oyuna sadece grafiklerden dolayıp çöp demeye devam et. Ama oyunun kafa isteyen kısmını dikkate alma, kaldı ki alamazsın. :D
 
Çöp değil ama, dediklerinde haklısın. Hayal kırıklığına uğradım. Oyunda yapacak hiç bir şey yok. Geliştiriliyor şu anda, umarım yakın zamanda dolu dolu olur.
 
Şu anki haliyle amatör eğlendirir. Ancak potansiyeli aşırı yüksek bir oyun. TW tam sürümde ulaşamasa bile bu potansiyele modlama topluluğu çok iyi işler çıkaracak.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı