Sinema ev sistemini PC'ye bağlamak

karadayiii

Kilopat
Katılım
24 Şubat 2019
Mesajlar
448
Çözümler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran Alıntısı.JPG


Ekran Alıntısı2.JPG


Yıllar önce fotoğraftaki 5+1 sistemini, DVD Player setiyle birlikte TV'de kullanırdım. Bu sistemi PC'ye bağlayıp kullanmak istiyorum fakat fotoğrafta da görüldüğü gibi farklı tür kablolar ile DVD Player'a bağlanıp kullanılıyor. Bu sistemi jak olarak tek çıkışlı şekilde bilgisayarıma nasıl bağlayabilirim?
 
Sağ sol kısımlara takılan kabloyu tek jaka dönüştürücü yardımıyla bağlayabilirsiniz. Muhtemelen şu kablo işinizi görür
Sarı kablo video kablosu olduğundan bağlamayın.
 
Sağ sol kısımlara takılan kabloyu tek jaka dönüştürücü yardımıyla bağlayabilirsiniz. Muhtemelen şu kablo işinizi görür
Sarı kablo video kablosu olduğundan bağlamayın.
Hocam arada DVD Player olmadan sadece hoparlörleri bilgisayara bağlamak istiyorum.

DVD Player'ın tam modeli nedir arka çıkışlarına bakalım Muhtemelen 3.5mm den RCA ya dönüştürücü kablo ile DVD player'i ara kontrol elemanı niyetine anfi niyetine kullanabilirsiniz.
Modeli bu hocam; LG LH-T7652SA 5+1
 
Denemek amacıyla 3.5mm den RCA'ya dönüştürücü kablo alarak deneyebilirsiniz. Ancak olacağını pek düşünmüyorum Giriş olarak görüyorum orada ancak çalışır mı o şekilde kesin birşey diyemem. Fiyatı pahalı değil alınıp denenebilir.
Hocam niçin çalışmayacağını düşünüyorsunuz? Sistemde hangi özellik gerekli çalışması için?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı