Razer DeathAdder V2 alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgi için teşekkürler. Anladığım kadarıyla fabrikasyon hatası gibi nadiren denk geliyormuş. Diğer seçenek Zowie Ec2a olabilir onu da uzunca süre kullandım.
 
@berkayytekinn hocam sizi davet ediyorum sizde kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Hocam ben de bir FPS e-sporcusu olarak çok memnunum Deathadder V2'den. Hem sensör anlamında piyasadaki en yeni ve en gelişkin ürün, hem de ergonomi ve yazılım anlamında çok iyi. Elim benim de 19-20 cm arası, claw/relaxed claw gibi bi tutuşum var, bilekten oynuyorum ve çok rahat ediyorum. Ergonomisi 1-2 gün alışma sürecinden sonra çok iyi hissettiriyor. 2'li RGB var tekerde ve arka bölümde, gördüğüm en iyi RGB aydınlatmalardan kesinlikle. %80 kullanıyorum, bu haliyle bile göz alıyor. 650 IPS ve %0.6 DPI hata payı çok iyi bi değer. Eğer alacaksanız ben Deathadder V2'yi tavsiye ederim. Eskidi diyen arkadaşlar olmuş, piyasadaki en güncel ürün bu. Asıl diğerleri bi tık eski teknoloji ürünler.
 
Hocam ben de bir FPSe-sporcusu olarak çok memnunum DeathAdder v2'den. Hem sensör anlamında piyasadaki en yeni ve en gelişkin ürün, hem de ergonomi ve yazılım anlamında çok iyi. Elim benim de 19-20 cm arası, claw/relaxed claw gibi bir tutuşum var, bilekten oynuyorum ve çok rahat ediyorum. Ergonomisi 1-2 gün alışma sürecinden sonra çok iyi hissettiriyor. 2'li RGB var tekerde ve arka bölümde, gördüğüm en iyi RGB aydınlatmalardan kesinlikle. %80 kullanıyorum, bu haliyle bile göz alıyor. 650 IPS ve %0.6 DPI hata payı çok iyi bir değer. Eğer alacaksanız ben DeathAdder v2'yi tavsiye ederim. Eskidi diyen arkadaşlar olmuş, piyasadaki en güncel ürün bu. Asıl diğerleri bir tık eski teknoloji ürünler.

Teşekkürler hocam bende Zowie EC2 ile bunun arasında kaldım ama sanırım DeathAdder alacağım.
 

Geri
Yukarı